Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy nő azért...

Elítélendő ha egy nő azért nem (sem) szeretne gyereket szülni,mert szereti amilyen alakja van, és nem akarja, hogy tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Ezer más ok miatt ezért sem szeretnék gyereket,mert nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne. A környezetemben úgy látom hogy ez elítélendő önző dolog,mintha a nőnek kötelesség lenne elfogadni a sorsát és hogy ez történjen a testével..
máj. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
28%

Kifogást mindenre lehet találni. Hol van az leírva, hogy törvényszerűen megváltozik a nő alakja szülés után?

máj. 20. 07:57
 22/63 anonim ***** válasza:
34%

1. Ilyen hozzáállással semmi esetre se vállalj gyereket, mert teljesen alkalmatlan vagy rá.

2. MO-on elég megszokott a szülés utáni bálnatest nöknél, ahol hagyománya van a testkultúrának (rendszeres sport, kontrollált étkezés), ott a nök pár hónap alatt visszanyerik a terhesség elötti alakjukat.

3. A szoptatás segít a visszaalakulásban, a méh, has, mellek olyan hormonokat kapnak közben, a mi visszaállítja az eredeti állapotot.

4. A terhesség alatti nem-elhízás során nem alakulnak ki a börön repedések, stb, ez a túlsúlytól lesz.

Szóval abban egyáltalán nincs igazad, hogy a terhesség-szülés tönkreteszi az alakot, megfelelö odafigyeléssel, egészséges életmóddal nem történik semmi, de ez adott esetben teljesen lényegtelen.

Ha nem akarsz gyereket, ne legyen, kár lenne a gyerek életét tönkretenni.

máj. 20. 07:57
 23/63 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem majd akkor szülj, amikor már nem lesz olyan fontos számodra a feszes kis tested, amikor már jobban elfogadod az enyészet amúgy sem megállítható folyamatát. Drukkolunk neked
máj. 20. 07:58
 24/63 anonim ***** válasza:
81%

Itt szerintem is inkább arról van szó, hogy egyszerűen nem vágysz gyerekre, és csak kifogásokat keresel.

Ami hülyeség, mert te döntesz, ha nem akarsz, akkor nem szülsz, senkinek semmi köze hozzá.

De ha belegondolsz, a legtöbb dolog, ami írtál, ruhában nem is látszik. Márpedig ruha nélkül jobb esetben csak a gyermek apja lát, ő pedig nem hiszem, hogy ezért fordulna el a gyermeke anyjától, mert lett 2 csík a hasán.

(Én kb. másfél éve szültem, a súlyom a régi, egy darab hegem nem lett, talán a mellem formája változott, de melltartóban senki nem venné észre. A játszótéren és a lakótelepen is sok anyukát látok, aki nem a többedikkel várandós éppen, azok általában olyanok, mint szülés előtt.)

máj. 20. 08:03
 25/63 anonim ***** válasza:
Nézd nekem van. De a legkevésbé sem ítéllek el emiatt! De azokat igen akik van és hát nem igazán gondoskosnak róluk.
máj. 20. 08:15
 26/63 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak nem értél meg a gyerekvállalásra. Ha egyszer már annyira akarsz gyereket, akkor ez a sokad rangú dolog lesz hogy milyen lesz az alakod. Szerintem azok híznak nagyon sokat terhesség alatt akik kettő helyett esznek és jaj kívánom muszály ennem. Hát nem muszály.
máj. 20. 08:18
 27/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális (érdekes,pont nőktől érkező) válaszokat

Mint írtam 1000mas ok miatt sem szeretnék,csak kifejezetten erre az okra voltam kíváncsi. Sejtettem hogy nagy indulatokat fog kiváltani:)

További kellemes pünkösdöt mindenkinek

máj. 20. 08:21
 28/63 anonim ***** válasza:
20%

Ha caak a testedrol van szo az onzoseg.

nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne.

Ez viszont oké

máj. 20. 08:46
 29/63 anonim ***** válasza:
26%
Nem elítélendő, de nem is becsülendő a természetes ösztönök és működések akaratlagos elfojtása. Mindenképpen természetellenes dolog, akárcsak a papi nőtlenség. Ezek az elfojtások szinte törvényszerűen lelki és testi tünetekben az egyénre nézve káros következményekkel járnak. A szaporodás az élet törvényei közé tartozik.
máj. 20. 09:21
 30/63 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy elítélendő. A sztárok, gazdagok nem véletlen fogadnak béranyát, ahol ez megoldható.
máj. 20. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!