Elítélendő ha egy nő azért nem (sem) szeretne gyereket szülni,mert szereti amilyen alakja van, és nem akarja, hogy tönkremenjen?
Figyelt kérdés
Ezer más ok miatt ezért sem szeretnék gyereket,mert nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne. A környezetemben úgy látom hogy ez elítélendő önző dolog,mintha a nőnek kötelesség lenne elfogadni a sorsát és hogy ez történjen a testével..máj. 20. 06:28
41/63 anonim válasza:
Van egy ilyen kettősség az emberekben, hogy picsa vagy, ha érdekel az alakod, de ha nem vagy csini szülés után, akkor meg igénytelen. Nem tudsz nyerni.
Nekem minden okom van a gyerek nem vállalásra, ez is egy közülük. Nálam amúgy a "belső roncsosodás" az, ami undorító. A terhesség tehetetlensége. Maga az, hogy benned nő egy ember. Szétnyomódnak a szerveid, hogy nőjön az ember. Inkontinencia, hajhullás, foghullás, akne. Tudom, itt mindenki Heidi Klummal sétált a kifutón 3 órával a szülés után, de ha olvasol olyan fórumokat, ahol őszintén beszélnek erről, és nem kell arról nyáladzaniuk, hogy a babóca mennyire megérte, ott mennek az igazi horrorsztorik.
42/63 anonim válasza:
#35 Ki beszélt itt lelki roncsról? Én a belső tönkremenésen egészségügyi, nem lelki problémákat értettem. A külső változás nem feltétlenül elhízás, azon lehet változtatni. A bőrelváltozások, pigment foltok, lógó mell és has, belső például a kisebb vagy nagyobb mértékű inkontinencia.
43/63 anonim válasza:
Láttom sokan utálják a gyerekeket ez gonoszság,de vannak akik akarnak de nem lehet nekik.
44/63 anonim válasza:
Pasi vagyok és van gyerekem. De ha nő lennék nem szülnék. Ez olyan mint leszólni valakit, hogy dohányzik vagy nem sportol. Hadd döntse már el mindenki, hogy mit kezd a saját életével.
46/63 anonim válasza:
Igaz nektek a világ vége ha fáj valamitek
48/63 anonim válasza:
44es vagyok! Tartom az álláspontom csak én sem szeretnék drasztikusabb (ilyen jellegű) változást a testemben.(Ami gondolom érthető, nem tudom mi köze ennek, ahhoz hogy ki milyen szülő) Azt hiszitek, hogy csak ti bírjátok a fájdalmat pedig Kickbox is egy jó dolog föleg amikor nagy erővel rúgnak fejbe vagy úgy szét rúgták a combod, hogy alig tudsz leülni a wc-re. Meg érdekes dolog volt a gyomor tükrözés is amit sok inkább nem vállalnak. Úgy hogy nem kell okoskodni amíg nem ismered a másikat.
50/63 anonim válasza:
Szerintem azokat jobban elítélik, akiket mindenki is megdugott. 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!