Egy állásinterjú miatt tönkrementem, hogyan másszak ki ebből?
Rövid történet: 7 hónapja voltam egy állásinterjún, egy hostessként kellet volna dolgoznom, semmi konkrétum nem volt megadva. Elmentem, és akkor mondták, hogy naptejet kéne promócióként osztogatnom, és be is mutatnom a saját bőrömön, hogy milyen hamar felszívódik.
Igen ám, csak azt mondta a HR-s csajszi, hogy nem vesz fel, mert kövér vagyok. (170cm 72kg) és, hogy így nem fog egy gyógyszertár elé kiállítani. Innentől kezdve eltelt 7 hónap és 45kg fogytam koplalással és hánytatással. Romokban az életem, az egészségem, minden bajom van, egyedül élek(szakítottam a párommal) A szüleimmel megszakadt a kapcsolatom, a barátaim itt hagytak.
Itt vagyok egyedül, soványan, betegen, folyamatos lelkiismeret furdalással, nem bírom már
A múlton való rágódást abba kell hagyni most azonnal, semmi értelme. Van egy helyzet, ebből kell kimásznod. Semmi sem helyrehozhatatlan. Tudod, hogy mit rontottál el, hol hibáztál, hát most csináld jobban. A jövőd az, amit meg tudsz változtatni, ezen járjon az agyad. Tudnod kell, hogy képes vagy rá, bárki képes rá, csak vannak, akik gyengék, mindig a kifogásokat keresik. Ne tartozz közéjük, tegyél érte, hogy az életed jobb legyen. Senki nem fog besétálni az ajtódon, és megmenteni. Csak magadra számíthatsz, csak Te tudsz változtatni magadon.
Kezdj el rendesen, tápláló ételeket enni, 45 kg nagyon kevés ehhez a magassához. Vegyél valami multivitamint, ásványi anyag kiegészítőt, mert a szervezeted rendesen ki lehet merülve. Ha kicsit megerősödsz, kezdj el valamit mozogni, az is sokat számít, ha elmész egy-egy órára sétálni. A mozgás sokat javít a közérzeten, főleg ha mellette jól táplálkozol.
Keresd fel a szülőket, barátokat, beszéljétek meg a dolgokat. Ők biztos most is gondolnak rád, csak valószínűleg nem tudták kezelni a problémád, ezért nem keresik veled a kapcsolatot. Valószínűleg nem bírták nézni amit művelsz magaddal, így inkább menekülőre vették a dolgot.
Én sok sikert kívánok Neked. Egy a fontos, ne add fel, ne csak sodródj az árral, irányítsd az életed. Hidd el, nem lesz olyan nehéz, mint amilyennek most hiszed. A legnehezebb része a fejben helyrerakni a gondolatokat, rájönni arra, hogy ami most megvalósíthatatlannak tűnik, az ott van karnyújtásnyira, csak meg kell ragadni.
45kg vagy most? Vagy annyit fogytál? Tehát 27kg? Nem mindegy, bár sejtem az első.
Meglepő milyen könnyű embert tönkretenni. Illetve ő tette tönkre saját magát. El kell kezdeni az alapoktól, mese nincs.
Köszönöm szépen!
45kg vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!