Mit kérdezhetnek McDonald's-es meghallgatáson?
Úgy hallottam keményen megválogatják kit vesznek be az elit krumplisütők közzé.
Várható kérdések:Hány hamburgert tudsz elfogyasztani óránként? 2-nél több akkor viszontlátásra .
Szeretsz-e otthon takarítani? És klozetot?
Könnyen elhízol? Akkor be se gyere, mert a vásárló majd arra asszociál ebből, hogy biztos degeszre etted itt magad -következtetés: ő is ilyen lesz ha itt zabál.
És a kedvencem:Mennyit tudsz a McDonald's-os kaják ártalmasságáról? És mennyit mondasz el a vásárlónak?
Én azt nem értem, hogy milyen módon lehet a McD évek óta az egyik legjobb magyar munkahely????!!!!!
A honlapjuk szerint így van...
Hát nagyon félthetik a krumplisütők az állásukat, mert kb. ezt ők kamuzzák be a felméréseken.
Haverom nettó 60ért dolgozott ott 6 nap 6 órában, gyűlölte, és azt mondta, hogy mindenki más is.
Számomra a legnagyobb rejtély, hogy ez az eredmény hogy születik évről évre.
Egyébként meg kérdések: voltál-e már hasonló helyen, gyerektáborban dolgoztál-e, nyelveket beszélsz-e, dolgoznál-e műszakokban, eltűrnéd-e amikor a kihűlt sajtit a pofádba vágják és ku..@nyáznak közben...ilyenek.
Diákként el lehet tűrni sokmindent, de hosszú távon semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!