Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Nagyon...

Most mit csináljak? Nagyon sürgős!

Figyelt kérdés
Közmunkán vagyok az önkormányzati segélyem miatt, havi nettó 35 ezerért. Közben találtam rendes munkát egy gyárban, havi nettó 100 ezer fölötti fizetéssel. Holnap reggel mennem kellene felvételizni, de még az se biztos, hogy felvesznek, addig viszont nem akarom abbahagyni a közmunkát se, nehogy megvonják a segélyt, mert akkor abszolút semmi jövedelmem nem lesz, teljes padhelyzetben vagyok! Mit tanácsoltok?

2014. jún. 18. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Menj el felvételizni, kérj onnan valami igazolást, és add le a közmunkán. Meg szólj oda reggel a közmunka vezetőnek, ha van ilyen.

Elvileg az lenne a célja annak a dolognak, hogy "visszatalálj a munka világába", tehát szerintem lazán engedik, hogy interjúra menj.

2014. jún. 18. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Már megoldódott! Egy rokonom tanácsára inkább felvételizni mentem, az önkormányzatnál pedig bemutattam a céges szerződést! Azért köszönöm a választ! :)
2014. jún. 21. 10:27
 3/4 pbiker ***** válasza:
100%

Szia remélem felvettek a gyárba.

:D

2014. jún. 23. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Állásinterjúra elengednek, csak ne felejts el igazolást kérni! Bár én is remélem, hogy felvettek :)
2014. jún. 27. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!