Mit tanácsoltok?
Hallod egyes, had válasszon már magának saját hobbit...
Mert mi számít rendes hobbinak?
A gép előtt ülés és játszás? A filmnézés? Az olvasás? Kötögetés?
Ez legalább nem vesz el rengeteg időt az életéből...
Nekem semmi, én is gamer vagyok.
Felsoroltam pár gyakori hobbit és érdekelt, hogy egyesnek mi számít rendes hobbinak. 😃
Kérdező: Ez a te hobbid, magadat szórakoztatod vele, neked kell megfelelnie a döntéseidnek.
Ha neked elég a replika, mert a szépsége érdekel, nem a valódisága, akkor hajrá, olcsóbban megúszod és (közel?) ugyanúgy élvezheted, hogy meg van, amit akartál.
Az is egy lehetőség, hogy átmenetileg megveszed, amíg még nem engedheted meg magadnak az eredetit. Aztán ha meglesz az eredeti, akkor vagy élvezed, hogy van egy másolatod, ami mindig nálad lehet, nem nagy kár érte az sem, ha elhagyod esetleg, mert az eredeti meg biztonságban van otthon. Vagy túladsz rajta ugyanolyan olcsón, mint megvetted, mert ahogy most ott vagy rá vevőnek te, esélyes, hogy később is lesz olyan, akinek elég egy másolat, nincs szüksége, vagy nem engedheti meg magának az eredetit.
Ha neked fontos, hogy eredeti legyen, tartsa/növelje az értékét és még csak átmenetileg sem képvisel számodra értéket a replika, akkor hagyd a másolatot és spórolj az eredetire.
Nagyon melléfogni sem tudsz, mert ha megveszed a másolatot abban a reményben, hogy elég lesz átmenetileg, aztán mégis rájössz, hogy fontosabb neked, hogy eredeti legyen, mint addig gondoltad volna, akkor menet közben is változtathatsz az álláspontodon. Legrosszabb esetben buksz rajta egy kis pénzt, de még ez sem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!