Ilyen (fürdőruhás) alakról mi a véleményetek? (N)
Figyelt kérdés
Főként lányok véleménye érdekelne hogy ti hogyan látjátok. Szerintetek vékony vagyok? Vagy van még mit dolgozni egyes részeken? Őszintén várom a meglátásaitokat.
Csalódtam egy nagyot és nem tudom bennem van-e a hiba.
Horvátországban nyaralok jelenleg, ott készült a kép.
2021. júl. 17. 14:09
71/77 anonim válasza:
Szerintem nagyon szep alakod van! Bar, nekem lenne ilyen
72/77 anonim válasza:
Nem vékony, nem is normál, kicsit hájas.
73/77 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy vékony, de nekem tetszik az alakod
74/77 anonim válasza:
Bár régebbi a poszt, szerintem jó alakod van. És fogynod sem kellene, max picit izmosodni.
Akik meg leszóltak, megnézném őket is szívesen hogy is néznek ki. 😊
75/77 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva?? (74-es)
Nem mindenkinek a piszkafa csajok jönnek be, és ez a lány olyan kommenteket kapott mintha valami hájas disznó lenne.
Pedig az a kategória nem itt kezdődik.
Nőies formája van. Mi baj van ezzel?
Nem is csodálom ezek után hogy ennyi önbizalom hiányos nő van a világban. 😕
76/77 anonim válasza:
Hat ha elmesz egy nagyobb rendezvenyre inkabb az ilyen alaku noket nezi meg mindenki nem a sovanyakat :) de lehet pontozgatni lefele, a tenyen ez meg nem valtoztat
77/77 anonim válasza:
Szia, sikerült azóta túltenned magad a traumán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!