Ilyen (fürdőruhás) alakról mi a véleményetek? (N)
Főként lányok véleménye érdekelne hogy ti hogyan látjátok. Szerintetek vékony vagyok? Vagy van még mit dolgozni egyes részeken? Őszintén várom a meglátásaitokat.
Csalódtam egy nagyot és nem tudom bennem van-e a hiba.
Horvátországban nyaralok jelenleg, ott készült a kép.
58as
Krvara genetikabol voltam ilyen:))) senki nem mondta h ez az alom alak azt mondtam h en EBBOL tudtam egy bomba alakot csinalni... ugy h semmim nem volt..ennek a csajnak van segge ami lottyedt es konnyen izmossa tudna tenni egy 0 segget tudod milyen rohadt nehez volt naggya xsinalni? De dicserjetek csak a hajas disznokat mert ugye ok a noiesek es nem azok a lanyok akik a kondiban szenvednek h minnel bombabbak legyenek👋
61/
Szóval hájas disznó is lennék már szerinted? 🙄
Nem bszki XDD csak azt mondom h mindig az elhanyagolt testu csajok a noiesek😂😂a te alakodbol tok jot ki lehetne hozni edzessel meg egeszsegesen evessel
en nem eszek valami egeszsegesen vagyis hat probalok odafigyelni de igazabol a mertekre kell nagyon odafigyelni h mondjuk ne egyel meg egy egesz zacsko chipset hanem mondjuk egyel belole 10 szemet meg ilyenek XD en kemenyen edzek heti 5x masfel orakat es meg is van az eredmenye😌😌meg igyal sok vizet es ne uditoket sztem ez is fontos amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!