Mi a véleményed erről az alakról? (Kép)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ruhában nem lehet 100%-ra pontos véleményt mondani, de a valósaghoz nagyon közel áll.
10/ hány pontra értékelnéd?
2017. márc. 28. 12:51
1/9 anonim válasza:
Nem csak, hogy ruhában, de ráadásul a perspektíva is közel megítélhetetlenné teszi az alkatod megítélését számomra ezen a képen. Csinosnak _tűnsz_ de ennél többet nem tudok mondani...
2/9 A kérdező kommentje:
#1 meg ezt a kepet tudom feltolteni, ha esetleg itt mas a szog es jobban latszik. Koszi a valaszt.
2017. márc. 28. 13:04
3/9 anonim válasza:
Csinosnak tűnsz, a második képen különösen. Több mozgással még jobb alakod lehetne.
Javaslat a képekhez: a szelfik, különösen ha megdöntve készül mint az első kép gyakran torzítanak, mert a felsőtested nagyobb a lábadhoz képest. Még a szemből készült szelfi is torz lehet, mert közeli távolságból torzít a lencse. Jobb képekhez kérj meg valamkit, hogy messzebbről csináljon képet, fényképezőgéppel.
Köszi a képeket, látszik, hogy jól nézel ki.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2017. márc. 28. 16:35
6/9 anonim válasza:
Az öltözködésed jó, de nem tetszik, nagy a melled és nem kecses a tartásod.
7/9 anonim válasza:
Szerintem jó alapanyag vagy, edzéssel nagyon sok mindent ki tudnál hozni magadból!
8/9 anonim válasza:
Pfuhh. 10/8. Indok: sportolj valamit. Akkor maxos lehetnél :)
9/9 anonim válasza:
10/11, az én szememben és számomra tökéletes a tested. :3 Gyönyörű és az öltözködésed is vonzó. A melleid is szép nagyok úgyhogy minden rendben van. :3 Bárcsak ilyen barátnőm lenne, de sajna a 10/10-est csak a 10/10-es kaphatja meg úgyhogy erről max álmodozhatok. xd (24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!