Fiúk véleménye érdekelne de a nőké is, mi a véleményetek erről az alakról?
Szóval először egy kicsit mesélek eléggé duci voltam de kondizok már egy jóó ideje és most ilyen az alakom csak picit nagyobb a mellem és fehérebb a bőröm, nekem igazából tetszik az alakom de a kérdés hogy ti pasik ismerkednétek e egy ilyen kinézetű lánnyal? hosszú göndör szőkés barna haj,nagy barna szem,arányos arc, 160.cm, és ilyen alakú mint a lány a képen, de van egy tetkóm és lehet beszerzek egy köldök piercinget,
azért érdekelnek a vélemények mert eddig a duciságom miatt nem nagyon mertem nyitni a fiúk felé, tudom a belső fontosabb mint a külső :) belsőt csak azért nem írtam mert nem itt szeretnék ismerkedni de csak itt merem ezt megkérdezni, jaj és azért nem magamról raktam fel a képet mert még mindig vonakodok attól hogy mások is lássák a testem hiába tudom hogy már nem vagyok duci..
Pedig kellett, hogy legyen a duci és eközött az alak között valami átmenet is.
Különben egész jó alakja van csak számomra már picikét izmos. Mégis miért jó az, ha egy lánynak mindig kemény a hasfala?
ha valóban ilyen az alakod akkor minden normális heteró pasinak be fogsz jönni. én is valami hasonlót szeretnék, bár még csak pár hónapja kezdtem edzeni.
hater gonna hate, de jegyezd meg: egy nő naturálban nem tud "túl izmos " lenni
szóval, szerintem nyugodtan ismerkedj, ne legyenek ilyen téren gátlásaid :)
Húú,szexi alakod lehet,irigyellek :D
Bár nekem is ilyen izmos hasam lenne..
Csak az a baj,hogy lusta vagyok tenni érte :D Megmaradok a pici pocinál :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!