Szoknya vagy egyberuha tetszik nektek jobban? Pasik véleménye érdekelne, utcai viseletre kort is
Én jobban bírom ha külön van:) De most csak ilyen egyberuhákat látok és van ami kajak úgy néz ki mint egy hálóing :D :D szerintem vicces és gáz egyszerre, remélem nem tart sokáig ez a divat.
20/f
Ezt egy tegnapi kérdésnél láttam, mielőtt szólnának!
De ezt a fajta egyszerű külön részes ruhákat díjazom: [link]
hát nekem is ilyesmi szoknyáim vannak, de nem ennyire rövid, nekem ez már ribis kategóris, az enyémek combközép és térd közé érőek
Az a hálóinges csodaruha meg egy borzalom, nem olyanra gondoltam amikor a kérdést kiírtam, hanem ízlésesre
csak azt akartam válaszolni, hogy a legtöbb pasi szerintem a kérdést sem érti, mert nem tudja, mi a kettő között a különbség:D (az én barátom sem nagyon) és be is bizonyosodott, mint ahogy fentebb olvashatjuk: "külön részes ruha" a szoknyára:D
lényeg, mit látod, hogy kint legyen a s.egged.*irónia off*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!