Ilyen (fürdőruhás) alakról mi a véleményetek? (N)
Főként lányok véleménye érdekelne hogy ti hogyan látjátok. Szerintetek vékony vagyok? Vagy van még mit dolgozni egyes részeken? Őszintén várom a meglátásaitokat.
Csalódtam egy nagyot és nem tudom bennem van-e a hiba.
Horvátországban nyaralok jelenleg, ott készült a kép.
Yanet Garcia-t nezd meg. Hasonlo a genetikaja, viszont feszes mindenhol, es nincs felesleg a hasan, na az szexi nagyon. Nem "izmos", viszont latszik, hogy kimunkalta alaposan a testet.
Rajtad a puhasag nagyon prolisan hat, foleg ha brazil bugyiban mutogatod a segged.
Ismerem Yanet Garciat, de hát ő millió az egyből, olyan genetikája van. Nem mérném magamat hozzá.
Mi a baj a brazil fazonú bugyival?
Neked is olyan genetikad van, csak a munkahoz, amit neked kellene belefektetned, tul lusta vagy.
A brazil fazonu meg tanga akkor a leggazabb, amikor nem kifogastalan a popsi.
Hát kövér vagy. Vékonynak még legvadabb álmaimban sem mondanám. Őszintén szólva, én sírva fakadnék ilyen testtel. Én sokat sportolok így izmos vagyok, nekem az a szép, az ilyen zsírpárnás, lötyögős test nem tetszik. (Mielőtt elkezdtem sportolni hasonlóan néztem ki, így nálam ez az alak csak a rossz emlékeket hozza elő.)
29/N
Egyébként kedves kérdező neked miért fontos, hogy mások (teljesen ismeretlen emberek) hogy vélekednek a testedről?
Ebből azt gondolom nem vagy biztos magadban.
Persze lehet csak kíváncsi vagy mások hogyan látnak, de a magad véleménye legyen a legfontosabb.
Ha te így jól érzed magad és tetszel magadnak a tükörben, akkor mások miatt nem kell elkezdened edzeni.
Inkább magadnak akarj megfelelni,ne hallgass senkire.
20as válaszoló voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!