Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a női alakról? Fiúk/férfiak alkotnátok egy párt vele? Ilyen test és hosszú haj, szép arc, hófehér bőr? Csupaszív kedves szerethető ember. Szívesen mutatkoznátok vele? Véleményetekhez kort és nemet is írjatok, légyszíves!
2016. márc. 5. 11:34
2/13 anonim válasza:
Nekem nem ez jön be de nagyon sok pasinak meg igen. Semmi baj nincs vele azon kìvül, hogy az ilyen alkat egészségtelen. 25 f
3/13 Titusztitusz válasza:
Nade kedves kérdező...Hát hol látol te a képeken szereplő hölgy esetében HÓFEHÉR BŐRT? Vagy az én szememmel lenne némi probléma?
4/13 anonim válasza:
Gondolom a kérdező ilyen alkatú, csak a bőre más színű :D
5/13 anonim válasza:
Van akinek tetszik, számomra ez már kicsit igénytelen. Ráadásul nem egészséges.
6/13 anonim válasza:
Miért igénytelen? Nem koszos, nem elhanyagolt, a haja is meg van mosva, a foga sem rúzsos, az arca sincs tele ragyával. Miért igénytelen?
8/13 anonim válasza:
#6 azért mert ez már nem egy kis tulsúly.
9/13 anonim válasza:
Ezek/ez a nő finoman szólva se szép. Fehér bőrrel európai vonásokkal is sok lenne rajta ennyi kg.
10/13 anonim válasza:
Én meg olyan vagyok mint Arnold Swarzenegger, csak 184 cm és 65 kg vagyok. De tényleg. Dobj fel saját képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!