Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó szerelmes levélnek? (kicsit hosszú)
Többszörn is probáltam elmondani neked,hogy mit érzek,de féltem a kudarctól azonban most rávettem magam ,hogy elmondjam neked szerelmes vagyok beléd.
Szeretnék veled lenni minden percben.
A szőke hajad hófehér orcád nagyon megtetszet,de kedvességed barátaságosságod érintette meg a szívemet.Minden reggel arra vártam,hogy betoppnajak a terembe és mélyen belenézzek győnőrű szemedbe.Nem zavar ha nem így érzel ,de ha csak barátok lennék annak is nagyon örülnék.
Te vagy az életem!
(lány neve)
Annyira nem hosszu:)
Amugy ez h "Nem zavar ha nem így érzel ,de ha csak barátok lennék annak is nagyon örülnék." kicsit furan mutat, de a tobbi jo :)
Nem!
A félelem beismerése rossz taktika.
Amikor azt mondják a lányok, hogy fontos az őszinteség, akkor nem azt mondják, hogy ki kell terítsd a lapjaidat.
Arra is figyelj, hogy ha ilyen törékeny lélek vagy, és netán elutasít, akkor nehezen fogod feldolgozni a tudatot, hogy ezeket írtad neki.
Ne vallj szerelmet, hanem hívd el randizni.
A kezét ráérsz akkor megkérni, ha már biztosan jók vagytok együtt.
Rendben?
"ismerem őt és ő nem tenne ilyet"
És sokan gondolták ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!