Ilyen (fürdőruhás) alakról mi a véleményetek? (N)
Főként lányok véleménye érdekelne hogy ti hogyan látjátok. Szerintetek vékony vagyok? Vagy van még mit dolgozni egyes részeken? Őszintén várom a meglátásaitokat.
Csalódtam egy nagyot és nem tudom bennem van-e a hiba.
Horvátországban nyaralok jelenleg, ott készült a kép.
#1 vagyok:
szerintem jó így a popsid is, bár oldalról is megmutathatnád hogyan festesz, ott látszódna mekkora is a popsid és a hasad, de szerintem így is rendben vagy :)
Úgy, hogy gyengének és rossz állóképességűnek tűnsz. Puhánynak, ahogy írtam. Semmi izom, semmi tónus, csak zsír.
De ez csak az én saját véleményem. Látod, a többségnek kifejezetten tetszik az alakod.
17/
Miért? Fejtsd ki légyszi. :)
Szerintem nagyon jól áll a fekete bikini a világosabb bőrödhöz.
Amúgy én általában ilyen kérdéseknél nagyon őszintén szoktam megírni, amit gondolok és szerintem jól nézel ki.
Hátulról sem előnytelen a bikini talán annyi igaz,hogy ez a felsőrész kicsit lógósabbnak mutatja a melled de egyáltalán nem vészes.
Magamnak nem akarnék ilyen alakot ennél nekem vékonyabb alkat tetszik de neked jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!