3/16 anonim válasza:
Nem rossz :-) Bár elég rossz ez a kép róla.
4/16 anonim válasza:
mi a fsz bajotok van vele? szerintem tökéletes alak nincs vele semmi gond... hány éves vagy? :)
5/16 anonim válasza:
Kicsit előnytelenül sikerült lefényképezni. Egyébként csak a segged nagy..
7/16 anonim válasza:
Szerintem emberi...
Úgy értem, hogy van a "modell" alkat, ami mesterséges és elvárásokra épül. Ez az alak pedig olyan amilyen, de egyáltalán nem taszító. Sőt, nekem tetszik-ha ilyen lenne egy nő alakja, aki minden másban is ennyire megfelel nekem, szivesen járnék vele.
9/16 anonim válasza:
egy szó: IGÉNYTELEN
ha valaki ducibb is vagy nem olyan az alkata is lehet szép de ez undorító nem törődik magával.
10/16 anonim válasza:
Egészalakosat nem tudnál feltenni? Ebből nehéz a combod megítélni. A melleiden megakad a szem, egyértelműen izgi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!