Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)
Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.
Jöjjenek hát a tények:
Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.
És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.
Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.
De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.
Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.
Nő vagyok. Szar ügy.
Csak annyit kell(ene) mindenkinek betartania, hogy amíg nem bántok, zavarok, idegesítek másokat a viselkedésemmel, addig azt teszek, amit akarok (otthon meg különösen).
ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! (Nem pedig én élem világomat, más meg csináljon, amit akar, ha ettől hányingere van... Egyszer ez visszaüthet, drága gyermekem.)
Szerintem nem igazán lehet előítéletesnek lenni ebbe a kérdésbe.Vagy ha valakinek negatív a véleménye, az az előítélet nálad?:)
Nekem se rövid a hajam, és én is sminkelek, szoknyát is hordok..Én is menstruálok, ahogy minden nő.( Nem értem, mi az, hogy eltitkolod?:DHát azthiszed nem tudja akárki is, hogy a nők menstruálnak?Böfögni, fingani nem szégyellsz, a menszidet meg igen?:D )
Az első felével, a többibe, azon kívűl, hogy én nem tudok főzni és itthon nem mindig kés - villázok ( nyilvános helyen, nyilván igen ) egyezünk.
2.rész Hát azért én ha csak itthon vagyok is szoktam fésülködni, tudod akármikor jöhetnek váratlan vendégek, elég ciki lenne kócosan, szétcsúszva ajtót nyitni szerintem.:)
Végtermék..Mindenki jár wc-re ez is olyan, mint a menszis kérdés, azt hiszed nem tudják rólunk, hogy mi is járunk wcre?:D
Böfögni sose szoktam direkt hangosat, főleg nem azért inni, hogy böfögjek.:S Lehet azért, mert nálunk ez illetlen, és a legkevésbé se nőies.( Nincs barátom, de leszakadna az arcom ha előtte böfögnék vagy finganék hangosat. )
Nem teszem a lábam az asztalra, és nem szoktam röfögni:D
Nagyon ritkán iszom le magam, ( leenni, már évek óta nem ettem ) de akkor szalvéta, ruhacsere.Eszembe se jutna magamba kenni, hogy aztán anyu szenvedjen vele, hogy nem jön ki a kajafolt..
A hajamat nem rágom, nem akarok vakbelet,se semmit kapni:D
Kiskoromba ezért volt rövid hajam, mert mindig rágtam.Aztán nem akartam levágatni, cserébe nem szabadott rágnom.Mennyire megérte..:)
Vakarózni mindenki szokott..Szerintem ( mégha külön ilyen eszükbe se jutott, [ nekem se, hogy a ffiak vakaróznak, szerintem ez annyira természetes, hogy külön eszembe sej ut ilyenen gondolkodni ] akkor is tudják ).
Undorító módon nem beszélek, és csak úgy nem osztogatok pofonokat.Nyilván, ( hát emberből vagyok ) néha kicsúszik 1 - 2 keresetlen szó, és néha még egy lazább pofon is elcsattan, régebben féltékenységből, vagy azért mert régi "barátnőm" beszólt, verekedtem is, mára ezt megtartom szükséghelyzetre.
Nem vagyunk egyformák, de azért van 1 - 2 dolog, ami miatt ha én ffi lennék nem kellenél.:)
Harmadszor válaszolok..Mindig kihagyok valamit..:D Bulikba néha iszok egy felest, esetleg martini, meg lazább piákból keveset, de nem látszódik meg rajtam, csak az úgy megadja a hangulatot, hogy állunk, és iszunk, beszélgetünk stb..:)
Mostmár azthiszem mindent leírtam:D
jót röhögtem :))
énis ilyen vagyok,a suliban meg máshol rendezett vagyok,a hajam ápolt sminkelek meg minden.de amkor otthon vagyok attól függetlenül hogy otthon is csinosan vagyok öltözve , fingok meg böfögök ugyanugy XDD.a lábam is fel teszem az asztalra,a derekamon ülök stb :))
amugy a természetem is ilyen,attól függetlenül hogy csinosan öltözök,meg lányosan,az osztályban is szoktam hangosakat böfögni,meg a padra is teszem a lábam ha kedvem ugy tartja....de azért tudom hol a határ :D
Én nem tudnék így élni. Nem rosszindulatból, nem is nagyképűségből, de szerintem egy nő otthon is nő, egyedül is nő. Magamat tisztelem meg magam azzal, hogy kulturáltan viselkedek. Nem fingok hangosat, nem büfögök (pláne nem szórakozásból). Egyszerűen én ilyen vagyok.
Azt viszont mélységesen elítélem, ha egy lány társaságban viselkedik így, ahogy te egyedül. Undorító. Nem nevezem nőnek az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!