Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Őszintén: mi a véleményed...

Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)

Figyelt kérdés

Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.

Jöjjenek hát a tények:

Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.

És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.

Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.

De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.

Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.

Nő vagyok. Szar ügy.

2010. aug. 18. 13:34
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
41%

Én is ugyanilyen vagyok mint Te!

Lehetnénk barátnők XD

2010. aug. 18. 13:43
 12/49 anonim ***** válasza:
44%

így van. otthon mindenki elengedi magát.. én sem sminkelem magam, nem fésülködöm.. nem öltözöm fel csinosan.. de ha elmegyek valahova azért szeretek valahogy kinézni..

L/22

2010. aug. 18. 13:43
 13/49 anonim válasza:
29%
Valószínű sok ember van így. Én is, ha itthon vagyok, felteszem az asztalra a lábam, vakarózom, böfögök, nincs ezzel semmi baj. Elég akkor moderálnod magad, ha társaságban vagy. Valahol az embernek kell lazítani egy kicsit...
2010. aug. 18. 13:44
 14/49 anonim ***** válasza:
34%

Kinek vannak tévképzetei?

Ki viselkedik pontosan ugyanúgy ha látják/láthatják, mint amikor nem?

Az alapvető magatartási szabályok betartását nemtől függőnek gondolod?

2010. aug. 18. 13:46
 15/49 anonim ***** válasza:
39%
Azt nem írtad,hogy az orrodban turkálsz.
2010. aug. 18. 13:48
 16/49 A kérdező kommentje:
igazad van,ezt kifelejtettem :) és tényleg! :)
2010. aug. 18. 13:50
 17/49 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem te pasi vagy és kifogtál magadnak egy olyan nőt aki kifelé igényes, amúgy meg egy igénytelen ratyi!Jó nagy csalódás lehet ez!

Akár hiszed akár nem sok hasonlót láttam már!Pl. mindig úgy néz ki a kiscsaj mintha maga lenne a tökély aztán meg nem fürdik le csak a lába között mossa meg mert szerinte lekopik a fürdéstől a barnasága!/ no comment /

A másik a szobájában tárolgatja hetekig a menstruációtól összepiszkolt szennyesét ami véletlenül kiborul a ruhás szekrényéből! Elég gáz... Biztos vannak még hasonló sztorik!

2010. aug. 18. 13:50
 18/49 anonim ***** válasza:
0%
Á, szerintem meg csak okoskodik.
2010. aug. 18. 13:51
 19/49 anonim ***** válasza:
50%

Hát, pasim nem lévén nekem néha még a lábam is szőrös.

Egyébként nincs baj azzal, ha egyedül azt csinálod, amit akarsz, hiszen akkor kilépsz a társadalomból. De ne hidd, hogy mindenki feltétlen ezt teszi, mint te:)

Mármint én például igyekszem nem hallhatóan büfögni, fingani, nem szólok be senkinek - a semmiért értelmetlen, aki hülye, arra meg ráhagyom -, és nem adogatok nyaklevest. Itthon is ügyelek a hajamra, egyrészt mert testem egyetlen büszkesége, másrészt mert attól függetlenül, hogy nem lát senki, szeretek csinos lenni, magamnak akarok tetszeni, nem másnak.

Ezzel arra akarok utalni, hogy azért nem feltétlenül társadalmi normaként rejtjük el "rossz szokásainkat", mert van, aki magányában sem szereti azokat:)

2010. aug. 18. 13:52
 20/49 A kérdező kommentje:
13:50 - tévedsz,lány vagyok,másfél éve élettársi kapcsolatban. párommal együtt csináljuk ezeket a dolgokat,versenyt böfögünk,stb. :)
2010. aug. 18. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!