Színésznő szeretnék lenni! A tehetségem meg is van hozzá, de nem merek belevárni mert "hibás" a testem! Azért még van esélyem?
Koraszülött voltam,6 hónapra születtem,ezért amikor világrajöttem nem utott oxigénhez a tübőm, és ez az egyik szemem kárára ment. Szóval az egyik szememmel, csak homályokat látok és azt nem is használom, ezért kijebb van mindt a másik, ezt el kell fogadnom, nem tehetek róta. De a másik szeme viszont tökéletesen müködik, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet két épp szemmel látni a világot. Diztos klassz dolog. A szememet csak úgy lehetne megjavítani ( még pár éve mondták, azóta lehet hogy van más mód is, legalábbis jó lenne )ha megmütenének, és kiszednék a szmgolyóimat, viszont ez nagy feladat, és ha rosszul sül el a dolog , akkor meg is vakulhatok tőle, ezért a szüleim nem műtettek meg. (kikérték az orvos véleményét is, hogy ő mit tenne, ha ez a helyzet lenne vele, és ő azt mondta, hogy ő nem tenné ki a gyermekét ennek.) Ez ellenére rengeteg tehetség retőzik bennem , könyvet írok, ami nagyon ól halad, aki olvasta az első fejezetet mindenki csodálkozva meredt rám, hogy ezt meg hogy irtam. Az osztályfőnökömnek is megmutattam, és aztmondta, hogy nagyon ügyes vagyok, és ő mindenben támogat.Ha kész lessz szeretnék keresni egy ügynökséget, ami majd kiada a könyvemet, ha lehetséges. ( nagyon remélem, hogy lehetséges ). Viszont gyerekkori vágyam a színészkedés is, abban is tehetséges vagyok, de nemtudom, hogy így tudnák-e érvényesülni.
Egy 14.-éves lány, aki várja mindenki véleményét. ( a rosszszándékuakat nemnagyon. )
Szia,
szerintem ez ne fogjon vissza, sokféle szerep van, és nézd meg, nem minden színésznő szabályos arcú! Nyugodtan vágj bele, készülj rá, járj el egy művészeti iskola színészcsoportjába, és ha teheted, járj tanárhoz, mert nagyon nehéz bekerülni a színművészeti egyetemre!
Az a szemműtét nem hangzik túl jól, lehet, hogy én se kockáztatnám meg a helyedben.
Gratulálok, hogy könyvet is írsz, nagyon jó! Tudd, nem könnyű az új szerzőknek kiadatni ma Magyarországon a műveiket, de miért ne sikerülhetne Neked? Olyan jó, hogy a soraidból az jön le, hiszel magadban! Soha ne add fel az álmaidat, töröld a szótáradból az "úgyse" szót, és ha valaki használja Veled kapcsolatban, ne értsd, mi az!!!!!!!!!! Az építő jellegű kritikát fogadd el, pl. osztályfőnöködtől. Én annyit tudok még mondani a leveled alapján, hogy egy írónak jól kell tudni helyesen írnia (lesz, tudnék, 14 éves stb.), erre figyelj oda!
Sok sikert!
Hypathia
Nem fog hátráltatni, sőt, lehet, hogy néha előnyödre is válhat. Minden rosszindulat nélkül mondom.
Sok sikert!
Ilyen korban még bármi lehetsz.
Amúgy meg, ha aannyira tehetséges vagy akkor úgyis híres leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!