Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A körmöm vagy a körömlakk a...

A körmöm vagy a körömlakk a hibás?

Figyelt kérdés

Márkás, drágább körömlakkokat használok, mégis 1 nap után lejön az összes. Van hogy feljön és egyben le tudom húzni, egy rétegben a körmömről a lakkot. Odafigyelek már mindenre, de egyszerűen nem tudom, hogy maradhatna meg a körmömön végre a lakk. Bekenem, másnap már le van pattogva. :S Mit tehetnék? Régen volt, ami egy hétig tartós volt.

19/L

2010. dec. 21. 17:23
 1/7 Cory Rose ***** válasza:
Próbálj ki különböző lakkokat, a márka körömlakknál nem igazán jelent mindig minőséget is... Ha mindegyik lepattogzik szerintem a körmöddel van a hiba. Az enyémen pl. az aluljárós lakkokat leszámítva minden fennmarad, újrafesteni csak akkor kell ha már lenő... És én sokfélét használok, márkásakat és olcsóbbakat is.
2010. dec. 21. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, mielőtt felkened a lakkot, moss kezet és menj át a körmeiden acetonnal! Az lehozza a maradék zsírt is.

És a márkás körömlakk nem feltétlenül tartós... Az Avonnak van Long Lasting körömlakkja, na AZ tartós! Nekem ez a lakk, ezzel a technikával másfél hétig is fennmaradt!!!

2010. dec. 21. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem egy hagyományos szappannal (nem folyékony!) történő alapos kézmosás is ugyanolyan hatékony, és talán kevésbé káros a körmeidre nézve. nekem ez vált be
2010. dec. 21. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig lemosom körömlakklemosóval, mielőtt felkenem.
2010. dec. 21. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Alap- és fedőlakk használata is sokat segíthet.
2010. dec. 21. 18:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Most vettem 2 új Rimmel lakkot, az egyik alapozó, a másik fedőlakk. :S Ugyanúgy lejött. :S
2010. dec. 22. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsit reszeld meg a körmöd felületét, de tényleg csak egy kicsit :D
2010. dec. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!