Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)
Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.
Jöjjenek hát a tények:
Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.
És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.
Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.
De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.
Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.
Nő vagyok. Szar ügy.
én se vágom,h mi a kérdés xD
de 1-2dolgot leszámítva én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!