Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Őszintén: mi a véleményed...

Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)

Figyelt kérdés

Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.

Jöjjenek hát a tények:

Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.

És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.

Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.

De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.

Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.

Nő vagyok. Szar ügy.

2010. aug. 18. 13:34
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Most erre mit kéne írni? Mi a kérdés??
2010. aug. 18. 13:38
 2/49 anonim válasza:
100%
Nem értem, mit szeretnél? Most panaszkodsz vagy dicsekszel ?Büszke vagy vagy szégyelled magad?
2010. aug. 18. 13:39
 3/49 anonim ***** válasza:
77%

én se vágom,h mi a kérdés xD

de 1-2dolgot leszámítva én is ilyen vagyok.

2010. aug. 18. 13:39
 4/49 A kérdező kommentje:
konkrétan véleményeket várok :) nem dicsekvés,nem szégyenkezés,csupán csak véleményeket várok.
2010. aug. 18. 13:40
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi van??????
 6/49 anonim ***** válasza:
77%
nem tudom.. h a kérdésnek mi célja lenne.. de szerintem sok ember viselkedik úgy ahogy te..
 7/49 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki engedelmeskedik annak, hogy milyennek kéne lenni, egy képnek ami tiszta, ápolt, steril, nem is tudom hogy mondjam. Én is nő vagyok, és ugyanolyan, mint bármilyen nő. Most lehetne sorolni, milyen szokásaim vannak nagy magányomban ez a norma ellen, hogy steril, makulátlan királykisasszonynak látszom, szép haj, jó smink, vagány rucik, itthon én sem ilyen vagyok.. Buli után simán lefekszem sminkben, másnap úgy ébredek mint Manson menyasszonya, simán fingok a húgom előtt, sőt, kedvtelésből, akik ismernek, ezt feltételezni se feltételeznék. Beleiszom a tejesdobozba, pedig ha látom, hogy valaki ezt csinálja, jó nagyokat fintorgok. Stb stb stb:) Emberek vagyunk.
2010. aug. 18. 13:41
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy nő ne viselkedjen igy ahogy írod,mikor otthon vagy?
2010. aug. 18. 13:42
 9/49 A kérdező kommentje:
köszönöm,13:41,pont ilyenre gondoltam :)
2010. aug. 18. 13:42
 10/49 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ebben a kategóriában többségében vagyunk mi nők. Akkor mit is vársz tőlünk???
2010. aug. 18. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!