Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)
Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.
Jöjjenek hát a tények:
Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.
És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.
Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.
De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.
Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.
Nő vagyok. Szar ügy.
Hát valamilyen szinten szerintem ezzel mindenki igy van. Mert otthon a közvetlen családja előtt szerintem mindenki böf9g, fingik, stb. Bár én sem cigizek, de van mikor undoritó dolgokat csinálok... :D szerintem ez természetes, bár ennek is megvan vhol a határa.. bár mondjuk most is b.nőmmel chatelünk, és épp irta h megy szarni.. XD na bumm, most lőjjem le? elvégre WC-ni mindenkinek kell. Szal én megértelek, de mint már irtam azért ennek is van határa, szal lehet h otthon, vagy legszűkebb baráti körben- olyan barátok előtt, akik előtt tudod, h majd együtt nevetnek veled, és nem cikiznek ki- ezt megteheted, de ha pl, vendégek jönnek hozzátok, stb. akkor ott vmiképpen betartod a mostani korra vonatkozó etikettet :)
Na asszem ennyi, a lényeg, h én olyasmi vok mint te, szal megértelek :) XD :D halii
15L
Nagyon szimpatikus vagy, és nagyon tetszik amit írtál. :)
A legtöbb férfi annyira nem tiszteli azt, hogy a nők is emberek...számukra az lenne természetes, ha egy nő nem jár vécére soha, nem büfög soha, illedelmes, jó háztartásvezető...(tisztelet a kivételnek) jó lenne, ha mindenki tiszteletben tartaná, hogy mi nők is emberek vagyunk...:/
Nem olvastam végig a hozzászólásokat. :)
Nem ítélkezem fölötted, tényleg mentes vagyok minden előítélettől, de én itthon sem szoktam böfögni, nem f.ngok sem a tesóm előtt sem senki előtt, nem rakom fel a lábamat az asztalra, megfésülködöm és itthon és figyelek arra mit veszek fel, milyen állapotba van az arcom, eléggé tiszta vagyok-e meg ilyesmi. :)
Talán lepontoztok vagy túl "kényes"-nek (nem ez a jó szó) fogtok tartani, de én így is jól érzem magam és azzal nem lazítok, ha úgy viselkedem ahogyan az társaságban nem lenne illő.
19L
Jó igénytelenek és gusztustalanok lehettek!Szép példái lesztek a gyerekeiteknek ha egyszer lesznek!
A válasz megírásának időpontja: ma 13:50
gondoltam,hogy lesznek ilyen válaszok is :)
1, nem akarunk gyereket,egyikünk sem.
2, a kutyákat nem tudom rászoktatni,már rá vannak
3, miért modoroskodjak önmagam és párom előtt?
4, miért ne élvezzem az életet?
5, miért éljek úgy,ahogy mások akarják,és nem úgy ahogy én akarok?
:) PEACE! :)
Én nem modoroskodom, belülről jön, hogy nem teszek olyan dolgokat senki előtt, ami kicsit is gusztustalan lehet....
Ettől még élvezem az életet, a kettő nem függ össze! :)
Én is nőnemű lennék... nos. Az első bekezdés az egy az egyben rólam szól, kivéve a rovaros. Lehet, hogy most ez ritkaságszámba megy, de én simán lecsapom a dögöket, és nem sikítozom semmilyen hat-vagy nyolclábú élőlénytől (max, ha váratlanul repül nekem)... néha öcsém helyett nekem kell lecsapnom, mert nyavalyog :D.
A második részéről. Én sem sminkelem magam itthon, és ha egész nap otthon vagyok, akkor nem öltözöm ki úgy, mint amikor igen... minek? Persze mosakszom, megfésülködöm, de ennyi. Simán elvagyok itthon egy sortban meg egy 2 számmal nagyobb pólóban, és nem tartom magam emiatt igénytelennek vagy nőietlennek.
Böfögésről-fingásról meg. Én megpróbálom visszatartani, ha nekem kell, de nem szólok meg senkit azért, ha neki nem sikerül (ki tudja, miért kell, vannak emésztési problémások is a világon... én pl. bármilyen szénsavas után annyira felpuffadok, hogy alig tudom visszatartani a böfögést, és ha vki uígy van vele, nem gáz sztem, ha inkább kiengedi)-mondjuk én ilyen beidegződések miatt így vagyok a társaságban tüsszentéssel is. Azt viszont undorítónak tartom, ha vki büszke a böfögésre/fingásra, meg direkt csinálja. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!