Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Őszintén: mi a véleményed...

Őszintén: mi a véleményed erről a dologról? Te is előítéletes vagy? (ha hibás a kategória, elnézést)

Figyelt kérdés

Szeretnék eloszlatni egy általános tévképzetet.

Jöjjenek hát a tények:

Igen,lány vagyok. Hosszú a hajam,és néha még sminkelem is magam. Sőt,arra is vetemedem néha,hogy szoknyát húzzak. Menstruálok,és ezt eltitkolom az emberek elől. Néha sokáig készülődöm. Szeretek vásárolni (bár nem mindig). Tudok beszélni, felsikítok ha éjszaka megtalál egy molylepke vagy egyéb kistestű rovar névvel rendelkező lény. Szépen,választékosan beszélek,ha a társaság megkívánja. Késsel és villával eszem. És szeretek főzni.

És jöjjenek a kevésbé ismert részletek.

Itthon nem érdekel hogy áll a hajam. Nem sminkelek. Igenis, ha leülök a WC-re undorító hangokat adok ki. A végtermékem,merem állítani, semmiben sem különbözik egy normális hímnemű egyed végtermékétől. Ha jól esett a kaja,böfögök. Undorítót és hangosat. Néha csak azért iszom szénsavasat mert jól esik böfögni. A lábamat felteszem az asztalra, a derekamon ülök, közben bagózok és takargatás nélkül tele szájjal röhögök/röfögök. Leeszem magam, leiszom magam, ha nem látja senki, a számat a ruhaujjba törlöm. Rágom a hajamat. Vakaródzom,ha viszketek. Igen,ott is megvakarom,néha viszket a fenekem. Undorító módon beszólok annak, akinek be kell szólni. Ha nem vigyáz,még egy nyaklevest is lekeverek.

De ritkán iszom alkoholt, mert nem bírom,gügye gyógyegér leszek tőle.Sőt,érdeklődöm a klozett éterben való létezéséről.

Ebből le lehet vonni a konzekvenciát.

Nő vagyok. Szar ügy.

2010. aug. 18. 13:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
44%
Akkor további jó böfögést!
2010. aug. 18. 13:57
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok :-)
2010. aug. 18. 13:58
 23/49 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok és ha egyedül vagyok nekem is vannak undorító szokásaim dehát kinek nem?:D Mondjuk én egyedül sem büfögök vagy szellenetek hangosan... gyakorlom a diszkréciót arra az esetre amikor szükséges.:D
2010. aug. 18. 13:58
 24/49 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki ilyen szerintem otthon, max tagadja :D
2010. aug. 18. 14:00
 25/49 anonim ***** válasza:
én ennyire azért nem vagyok végletes. talán az első rész igaz, de a 2., hogy azért iszom szénsavasat, hogy büföghessek... na ez már távol áll tőlem.
2010. aug. 18. 14:01
 26/49 anonim ***** válasza:
0%
hát én azért a barátom előtt nem böfögök és fingok jó nagyokat.... azért ennyire tisztelem a másikat, hogy visszafogom magam. (nem azt mondom, hogy ha itt van velem, akkor nem büfizek vagy fingok, csinálom ezeket, csak csöndesen)...
2010. aug. 18. 14:06
 27/49 anonim ***** válasza:

Én még énekelni is szoktam otthon, mert az udvaron a betonon feküdni a kutyámmal :-)

25/L

2010. aug. 18. 14:08
 28/49 anonim ***** válasza:
0%
mindenki ilyen (sztem)
2010. aug. 18. 14:09
 29/49 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mire kellene véleményt írnom... Nagyjából azt írtad le, hogy emberként viselkedsz, a szavaidból meg az jön ki nekem, hogy ezt szégyelled. Azt mondjuk nem értem, hogy miért...
2010. aug. 18. 14:09
 30/49 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem szégyellem :) csak ezt az oldalamat kevesen ismerik :)
2010. aug. 18. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!