Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
Kedves kérdező tudod mi vagy te????
Egy befolyásolható gyerek.MErt amikor mindenki ellene beszélt a dolognak akkor jaaj tényleg de én én nem is vagyok olyan....most meg hogy megjöttek a nagyszájú pisis 13 évesek akkora szád lett neked is.
De végülis miért nem csinálnád ha neked jó.Nem én halok meg bőrrákban nekem az csak jó.ÉS nem rajtam fognak röhögni...hogy huuu micsoda jó csaj aztán bemegy az általános iskolába....hát gondolattól sz@rrá röhögöm magam....:)
szóval csináld csak 10 év múlva kérdezd meg magadtól hogy jó volt e.De őszintén válaszolj akkor rá.
ha most leállsz gyorsan rendbejön mindened mert elég fiatal vagy ....tudod gyorsabb sejtosztódás stb.
Max menj el fodrászhoz festesd be eredeti színűre a hajad és akkor nem lesz csúnya ahogy nő le.Menj el manikűröshöz szedesd le a körmeid,tetesd rendbe a kezed mindenféle kezeléssel aztán járj vissza rendszeresen.csináltass japán manikűrt az nagyon szép és annak a lényege a kis köröm.
A ruhákkal ugye nincs gond meg a kozmetikussal sem.Én is jártam ennyi idősen mert iszonyat pattis voltam.
És ha szép vag így is szép leszel majd meglátod....de tényleg én csak jót akarok neked,persze van aki ezt meg fogja kérdőjelezni.
Köszönöm:)
Ezt megválaszolom mert látom hogy te nem rosszíndulatból írtad. :)
Aza baj hogy pl barna bőr nélkül sehogyse néznék ki:S ugyértem ujra látszanának a szemem alatt a LILA karikák o.O
Műköröm..TALÁN attól megválnék..
Haj.. aztmeg sajnálnám: ( kb 4 hónapig tartott hogy ennyire szőke legyen :( / ugyértem 4 hetente mentem..és mindig egyre világosabbat kenettem rá.. csak hogy anyáéknak ne legyen annyira feltünő:$ mert eleinte nagyon ellenezték ezt a hajat : )/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!