Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
Én nem akarlak bántani. Persze megértem, hogy jól esik ilyet csinálni, de ahogy írtam korábban, pár év és rájössz, hogy nem kellett volna.
Aztán lehet, hogy nem.
De Te is észre fogod venni, ha eléred a 20-at, 30-at, hogy nem áll jól a fiatal (bocsi, de tényleg) kislányoknak ez az egész. Van, aki annyira más lesz tőle.
Pl. nemrég egy ilyen lányt láttam és iszonyatosan felsőbbrendűnek gondolta magát. 13 éves, soknak tűnik neked, meg nekem is annak tűnt anno, de érezni fogod később, hogy nagyon kevés.
Végül is a te döntésed, hogy mit csinálsz magaddal. :)
10:40
cactus clonet föl nem vennék..:) <tallay weijl bershka retro zara mango pull and bear converse> ezek a mosatni kedvencek. igaz mindegyik tucatmárka...
Átlagos tini vagy.:)
Amiket leírtál 14+ évesen már szinte természetes:D
Ha szép az arcod akkor elmegy,ha nem akkor csak egy nevetséges tucatláány vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!