Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
most épített tippes zselé : )
Valamelyik hozzászóló irta hogy inkább babáznunk kellene..és nem a külsövel foglalkozni.. hát szerintem elsözör a külsödröl itélnek..aztán csak a belsödből. vagyis elöször mindenki a külsöt nézki meg... és babák :D hát a mostani 13 évesek már nem babákkal játszanak..
12:54: Tényleg? 12 és 13 évesek között van legnagyobb különbség?? Képzeld, nagyon nem! Nővérem is 13, meg unokatesóm is, mégis tökre hasonlítunk! :) Lehet, h a mellük nagyobb, de nem idén kezdett el nőni :O Hanem még ööööö...... 2 éve? Jahm, igen :D
Em a 16 évesnek üzenem, h 6.-os vagyok, nem 5.-es :DD
huhh mire elolvastam ezt a sok mindent :D látom népszerű a kérdésed na most nem szekálásból irom amit irok
a márkás ruha és a kozmetikus az oké
mért nem jó úgy a hajad ahogy volt a természetes szine és olvastam szőkitetted az az átlagos hajfestésnél is károsabb és 25 éves korodra száraz szálkás és kevés lesz
műköröm minek megnöveszted a körmöd nem rágod le és ha kényszered van rá akkor gondolj arra mijen csunya lesz ha lerágod
szolit meg főleg nem értem télen mindenki pulcsiba van nem látszik hogy fehér vagy tavasszal se nagyon látszik nyáron meg ott a strand és ha 2 egész napot a napon vagy az azért már eléggé meglátszik ősszel meg még lesz szined
én nem r*bancozlak le mert most nem vitázni jöttem ide de ha 13 évesen 16nak nézel ki akkor ne csodálkozz hogy a 16nál idősebb fiúk is felfigyelnek rád és egyszer vmelyik ágyába találod magad amúgy nagyon röhejes ha valaki jóval idősebbnek akar kinézni a koránál és azt mondod ápolt akarsz lenni az ápoltsághoz nem tartozik a szoli műköröm hajfestés sztem
15/L
Hát akkor inkább kirakok ide egy képet../ eddig azértnem akartam mert féltem a beszolásoktól:/ de rájöttem hogy tökmindegy ugysem ismertek :) /
Ezen a képen ugysem vagyok annyira felismerhető ;) -->
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!