Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
a barátoktól ne várj őszinteséget,sajnos a legtöbb inkább dicsér azért mert barátnőd vagy hogy előnyösebb legyen mint te...Én mindig kimondom amit gondolok akár a szemedbe is megmondanám hogy..
18-nak nézelki az igaz,de nem egy szép 18 évesnek.egy műnő is lehet szép: [link]
és csúnya : [link]
is.
te nem vagy szép.a pirosítót nem tudod használni mert se a színe nem jó,se az ahogy használod,hisz majdnem a szemedig ér:S a szájfényed színe nekem tetszik,ugyanilyen színűm van nekemis ilyen nagyonvilágos fehér-rózsaszín,és pont ez a jó benne,olyan barbies:) ilyen színű és fazonú pólót "együtt" nem vennék fel..írtad hogy márkás ruhák..Azthittem tudsz öltözködni.ehez a felsőhöz szilikonpánt való.a hajad jó.az arcod nem szép.
szerintem a felső - melltartó kombináció tök oké.
a szilikonpánt sokkal gázabb...
ettől függetlenül nagyon mű vagy.
miért lenne gáz a szilikonpánt?:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
azt erre találták ki:DD
hát nem gázabb a szilikonpánt mint egy barna beütésű ruhához fehér melltartó.
Akkor sokkal inkább a szilikon,de inkább a test színű,vagy pánt nélküli melltartó.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a Paris Hilton könyvet.Sok hülyeség van benne,de alap dolgok amire neked is szükséged van,fehéren feketén benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!