Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!
A fiúzással nincs baj.. 13 évesen szeritnem ahhoz már nem kicsik
A többit meg tényleg nem kéne erőltetni.
annak akinek az okoz boldogságot,hogy 13 évesen szép műkörme van ,festett haja,szolizott pofikája és ilyen dolgai szeretném feltenni a kérdést:ez szerintetek menő?
mert ugye azért csináljátok mert ettől lesztek boldogabbak(ja meg ettől lesz több barátunk és ettől leszünk a suli királynői).hát szerintem nem menő.lehet,hogy most rengeteg fiúnak tetszik ez.biztos szívesen sunáznának titeket.most.de majd 10 éve múlva amikor nem azért kell egy fiú h kiírd msnre hogy szretlek szíívemh(L)hanem azért mert kell aki átölel segít rajtad és majd a gyermekeid apja lesz akkor sehol nem lesznek ezek a fiúk.ti tönkre teszitek magatokat miattuk ők pedig majd 10 év múlva azokat a lányokta akarják akiket ti strébernek vagy gáznak hívtok.Csak h ők majd akkor fognak jól kinézni amikor ti már kilesztek égve(remélem tudjátok mit jelent ez...)
amúgy 14 éves vagyok.lány.nincsen műkörmöm és a szolis bőröm.igaz a hajamban vannak lila csíkok de én ezt azért raktam belemert régóta szerettem volna.cigizni nem cigizek.igaz volt már olyan buli ahol ittam De én tudom hol a határ.az anyukám nem enged meg mindent.elenged bulizni ha eltudom mondani miért fontos nekem ez a buli.ha tudja kivel megyek.ha tudja hova.ha tudja kit kell felhíni ha valami baj van.és tök normális vagyok.és boldog seggrázás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!