Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
0%

A fiúzással nincs baj.. 13 évesen szeritnem ahhoz már nem kicsik

A többit meg tényleg nem kéne erőltetni.

2009. okt. 29. 14:14
 72/74 anonim ***** válasza:

annak akinek az okoz boldogságot,hogy 13 évesen szép műkörme van ,festett haja,szolizott pofikája és ilyen dolgai szeretném feltenni a kérdést:ez szerintetek menő?

mert ugye azért csináljátok mert ettől lesztek boldogabbak(ja meg ettől lesz több barátunk és ettől leszünk a suli királynői).hát szerintem nem menő.lehet,hogy most rengeteg fiúnak tetszik ez.biztos szívesen sunáznának titeket.most.de majd 10 éve múlva amikor nem azért kell egy fiú h kiírd msnre hogy szretlek szíívemh(L)hanem azért mert kell aki átölel segít rajtad és majd a gyermekeid apja lesz akkor sehol nem lesznek ezek a fiúk.ti tönkre teszitek magatokat miattuk ők pedig majd 10 év múlva azokat a lányokta akarják akiket ti strébernek vagy gáznak hívtok.Csak h ők majd akkor fognak jól kinézni amikor ti már kilesztek égve(remélem tudjátok mit jelent ez...)

amúgy 14 éves vagyok.lány.nincsen műkörmöm és a szolis bőröm.igaz a hajamban vannak lila csíkok de én ezt azért raktam belemert régóta szerettem volna.cigizni nem cigizek.igaz volt már olyan buli ahol ittam De én tudom hol a határ.az anyukám nem enged meg mindent.elenged bulizni ha eltudom mondani miért fontos nekem ez a buli.ha tudja kivel megyek.ha tudja hova.ha tudja kit kell felhíni ha valami baj van.és tök normális vagyok.és boldog seggrázás nélkül is.

2009. okt. 29. 14:51
 73/74 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Már 13 éves vagyok. Azóta nagyon sok dolog történ jó is rossz is egyaránt.A rossz: nem volt elég a cigi..rossz társaságba kerültem..és hozzányultam a piához is.Ez így ment kb minden héten szombaton. De pár hete megismerkedtem egy lánnyal. Ő teljesen jóirányba térített.. elmagyarázta nekem hogy a pia cigi.. ezzel csak ártok magamnak..és nem lesz semmi jobb.. megis értettem.. az a 4 "rendes" barátnőm még mindig megvan. Bár már nem vagyok benne olyanokba hogy na akkor szombat? pia? de mégsem engedem/engedhetem el öket.. mert szinte velük nöttem fel. És nem akarom hogy bajuk essen.:( Egy nagyon jó barátnőmet elvitte a mentő..öngyilkos lett. Ezen elgondolkoztam. Ő is igy kezte mint én..és nem akaratm oda jutni ahová ő! Igy a bulizással cigizéssel ivassal be is felejztem. Viszon a külsőm..hmm.. az még mindig nem változott...ugyonugy megmaradtak szoli, smink, melírozott, vasalt haj, kozmetikus drága ruhák és mostmár műköröm is :// És igen tudom hogy a szolival a böröm a melírral meg a hajamat teszem tönkre..csak azota sokat komolyodtam..és Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől akiket a kommnetjeimmel megsértettem!
2009. dec. 8. 18:12
 74/74 anonim ***** válasza:
Én a 13.évemet töltöttem egy fél éve,és nekem is megvan a saját véleményem.Nálunk már 5-ben elkezdődött a fiúzás,van olyan osztálytársam akinek már 4 barátja volt(és 13!éves).Itt divat most,hogy leszívatják a hajukat szőkére(én inkább elcseszett narancssárgának hívnám),a szünetbe a tanárok elől szöknek cigizni,a sima pár 100 forintos műkörmöt ragazgatják magukra.Rám nem vonatkozik a kérdés mivel én nem festem a hajam,nincs műkörmöm,nem szolizok,nem festem magam(max.1 évben 2-3x szempillaspirál),és nem pasizom(jó-jó azért érdekelnek,meg megnézek 1-2-őt,de kizárólag csakis nézem őket!).Az igaz hogy nem barbizok,inkább olvasok,és a barátnőmmel beszélgetek,sétálgatok.
2010. aug. 5. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!