Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!
Még nem probáltam;] de sztem abban is megállnám a helyem;-]
De azért kösz a hozzászólást♥
Még ahoz elismerem hogy nagyon fiatal vagyok...meg lelkileg sem vagyok rá felkészülve...majd 16-18 éves koromra tervezem.
Van barátom [14 éves] de egyikünk sem akarja;]
Én is 13 vagyok és én
NEM járok diszkóba
NEM cigizek
NEM piálok
NEM szolizok
Csak a szememet szoktam kifesteni. Ezen kívül én a nyaramat azzal töltöm hogy nyelvet tanulok hogy vigyem valamire. majd megnézem hogy 10 év mulva hogy fognak a kedves korombeliek kinézni. :D Majd jól a képükbe röhögök hogy
"Jól elbasztad az életed, pedig én szóltam hogy ne csináld"
A szüleim engem sosem korlátoztak, sose mondták meg, mit csináljak. Festettem 13 évesen a hajamat, bár akkor már a 14hez közelebb álltam, nem hiszem hogy ennek sok jelentősságe lenne, de mindegy.. viszont én nem jártam szoliba, alig sminkeltem magam, max szempillaspirál, nem jártam dizsibe, nem lógott a koporsószög a számból stb, nem fetrengtem minden éjjel a hányásomban, nem voltam minden héten más pasival és nem 13 évesen keféltek meg egy mosdóban..
Azt gondolom, ez NEM a szülő hibája. Lehet keresni a felelősöket, de egyvalaki a felelős, az, aki így eltossza az életét. Egy 13 éves még nem tud tökéletesen gondolkozni, de annyi esze KELL már, hogy legyen, hogy meg tudja ítélni egy kicsit, mi helyes, mi nem, neki mire van szüksége. És ha valaki 13 évesen annyira olyan szinten köbgyök, hogy az a hobbija, hogy szoli, műköröm, minden héten más k.rja, meg cigi, akkor az REMÉLEM IS, hogy záros határidőn belül kiég, és 10-20 év múlva a maunika showban láthatjuk viszont, amint a gyerektartásról üvöltözik meg a jóuzsiról aki elhagyta. Mert az iylenek ezt érdemlik az élettől, összesen ennyit. Nem a szülő hibája ha a gyerek egy elcseszett idióta húgyagyú barom lesz. Ez a gyerek hibája és kész. 13 évesen nem kell felnőttnek lenni, de amelyik 13 évesbe annyi öntudat nem szorul, hogy legyen ítélőképessége, hogy akarja a kis gyerekkorát egy kcisit, annak úgy is kell, az pontosan az érdemli, hogy 20 évesen egy 30asnak kinéző kiégett undormány legyen.
Tessék nekem minden meg volt engedve, a szüleim sose szóltak meg és bíztak bennem, és mégsem használtam ezt ki. Imádtam, sőt imádok gyerek lenni, addig húzom amíg lehet, mert ez az egyik legszebb az életben, nem az, hogy hogyan tudom magam 20 kiló sminkben csokiműbarnán illegetni az osztályban, az ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN csezmeg..
Nekem 13 évesen jött meg a menstruációm, és a legtöbb tininek is max 12 évesen, és akkor most belegondolok, hogy olyan GYEREKEK járkálnak a körmöshöz, meg szoliba, meg kefélni, akik cirka fél éve még gyereknemzésre is képtelenek lettek volna, hát emberek, számomra ez elkeserítő, röhejes, szánalmas.
Én itt igyekszem lassan 17 évesen hogy még maradhassak kicsit gyerek, aggódom azon, hogy hamarosan el kell kezdenem az életemet egyedül, ezek a rohadt taknyosok meg azon igyekeznek, hogy minden gyerekességet kiirtsanak magukból, csak tudnám, miért hiszik, hogy ezt akármelyik normális ember szereti. A fiúk se szeretik ezeket a tetves balfék műkislányokat. Szóval számomra érthetetlen.
Az összes iylennel összesen egyvalamit csinálnék, adnénk nekik egy külön lakást, valami egész átlagost valami egész átlagos lakótelepen, valami egész átlagos, átlagkeresetet biztosító munkát, aztán tessék, dolgozzanak, fizessék a rezsit, aztán legyenek olyan toszottönállóak, meg csináltassák csak a körmüket meg a bőrüket a kis pénzükből, költsék a sajátjukat cigire meg piára, ha annyira akarják, egy hét se telne el és bőgve mennének vissza az anyucijukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!