Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!
Fizetni az orvosoknak, meg növéreknek kell [háladíjat] és én egyáltalán nem vagyok rá büszke, hogy cigizek! És abban igazatadok mindenkinek, hogy a cigi rossz! [sárga fog, aszalt bőr, szájszag stb...] és igen szolival is csak ártok, ahogyan a sminkel is...lehet hogy félreneveltek..mert mindig megkaptam mindent amire kinyitottam a szám...és tudom hogy igazatok van! És amugy meg is dolgozom ezekért a plusszokért...van egy vendéglőnk és mindig ott vagyok, segítek amiben tudok...
És apa is csak akkor ad pénzt ha megérdemlem..szal nam vagyok egy elkényesztetett pic.a!:$:)
16:11
Hát én nem tudom te miről beszélsz de én teszek rá! Igaz hogy én nem vagyok már 13 de nagyon sok ismerősöm úgyanígy cigizik, sőt még iszik is! Amúgy meg szerintem nincs egyedül az akit "szapultok" mert sok ismerősöm is szoláriumozik. Sőt ha már a szoláriumnál tartunk eláruljak neked egy titkot? Nekem anyukám 11 nem 13, 11 éves koromba megengedte hogy álló-szoláriumba menjek, pedig az akkor nagy szám volt még... (az álló szoli)
És képzeljétek el az én anyukám még azt is megengedte pedig 11 éves voltam. talán még annyi se! nem 10 éves lehettem asszem. És kétoldalt hosszú melírt engedett (szőkéből) a hajamra.... Én nekem már 11-12 évesen volt műkörmöm csak nem tudtam vele annyira fogni, ígyhát az csak hétvégeként volt fenn. Ez olyan rossz dolog ez az irigykedés amit itt a gyakorikerdesek.hu-n csinálnak a "felnőttek" .... Én már nem vagyok se 13, de akkor sem szabad szindi a mostani 13 éveseket mert tudom nagyon jól hogy amikor én is régen 13 voltam nem tetszett volna ha egy két irigy alak beszól. Én nem szeretnék itt senkit sem megbántani!,- De tényleg. De annyira feltűnő az irigység, állandóan hogy miért van annak márkás ruhája stb) MIÉRT van IRIGYSÉG? Én már kezdem elhagyni a tizenéves kort de akkor is, én is voltam képzeljétek 5-6 évesen irigy a nőkre a TV ben hogy milyen szép hosszúak a lábai, a mellei... És képzeljétek csak teltek-multak az évek és még szebb lábaim is vannak mint az akkor TV ben a nőknek.
Én azt tudom tanácsolni hogy FELESLEGES szidni a tizenéveseket azért mert egy-két ember irigy.
ÉS ÉN MÉG A MAI NAPIG IMÁDOM, SZERETEM AZ ANYUKÁMAT HOGY ILYEN RENDES!!! MINDIG MEGENGEDETT MINDENT IMÁDOM AZ ANYUKÁMAT, LEÍRHATATLAN, HOGY MENNYIRE SZERETEM AZ ANYUMAT, KOMOLYAN HA VALAKI BÁNTANÁ MEG TUDNÁM ÖLNI AZT AKI TETTE....
U.i: És örülök hogy ilyen rendes anyukám van és nem egy olyan aki még 18 évesen is barbival küld a szobámba...
Üdv!
Ja és komolyan nem akarok senkit megbántani! de
nyilván hogy érthető az irigység hiszen ha itt arról is van szó hogy egy 20-30 éves nem engedheti meg a szolit, fodrászt, műkörmöt, sminket, márkás ruhát stb) És ezt látják mondjuk egy 13 évesen kicsi sokk éri őket.
Akinek nem inge ne vegye magára! :)
Üdv
A 12 éves vagyok!
És csak mondom hogy én ezzel nem hivalkodom csak a 4 legjobb barátnöm tud ezekröl a dolgkrol..[hogy szolizni járok meg cigi] Én nem szoktam senkit sem megszolni azért ha valami nekem nem tetszik rajta..magamban tartom... és akinek én nem tetszem azok mindig meg szólnak pl.: megyek az iskola folyosóján egy nagydarab cigánylány odajön hozzám és elkezdi hogy ne járkáljak fel le a folyoson mint a királykisasszony..=S :S de én erre nem szoltam semmit...[magamban kinevettem és gondoltam nem süllyedek le a szintjére] szóval szó nélkül hagytam.. [!De végül kiderült h mi volt a baja..a fehérbőröm:$ dehogy:D!] nah az volt a baja, mert odajött hozzám egy kedves roma lány tényleg kedves volt..és elmondta nekem hogy az a baja hogy márkás ruha volt rajtam..=S
Ezzel azt akarom mndani hogy néha nehéz megállni hogy ne kössünk bele a msáikba meg ne szoljunk be neki..csak azért mert nekünk ez nem tetszik..
És ti meg felnöttek vagytok..-.-" probáljatok már éretteen válaszolni..
és az elöttem szólóaknak köszönöm:) ök legalább nem támadtak le..
A fene sem irígy rátok kislibák! Én is járok szoliba, fodihoz, és márkás cuccaim vannak,és menő autóval járok, én is megkaptam mindent, de nem cigarettát vettek kiskoromban a szüleim, nem mondom később én is kipróbáltam.
Csak egy kicsit eldurvult a világ, arra akartam utalni, mert ha már mindent gyerekként kipróbáltok, mi lesz veletek később. Hamar kiégett életunt emberek lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!