Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
75%
én 13 vagyok, és ismerve a többi 13 évest szerintem a szüleik örülnének ha csak a hajukat festenék, szoliznának, vagy műkörmük lenne... 13 éves létemre én sem értem miért kell 13 évesen diszkóban rázni az alsófelüket, mikor még egyesek haza se találnak és csodálkoznka utánna, h megerőszakolták őket mikor úgy néznek ki mint a r**cok.... jó 13 éves, kezd felnőni, oké, sminkelje magát de halványan, szolidan és azt se mindennap... na és az , hogy a lányok nem érik meg szüzen mostanság a 15 éve skort.... hát te jó isten... nem vagyok én se vmi apácai neveltetést kapott katpolikus iskolába járó sznob...divatos, népszerű vagyok de nem értem miért kell enynire siettetni mindent....
2009. jún. 28. 18:27
 12/74 anonim ***** válasza:
74%
A szülők is hibásak! Sőt! Egy 13 évesnek nincs ilyenekre pénze, és mégis adnak rá a szüleik. A szomszéd kislány - igaz csak 12 éves - de Retro márkájú ruhán kívül nem hajlandó másban járni. Az anyja meg panaszkodik, hogy csúnyán beszél velük, és állandóan követeli a pénzt. Persze odaadják neki. Aztán majd csodálkoznak mi lesz a gyermekükből, ha felnő.
2009. jún. 28. 20:03
 13/74 anonim ***** válasza:
87%
Van egy ilyen barátnőm, igaz ő mindjárt 15, de akkor is. Cigi, pia, kocsmák mindennap. Suli előtt és suli után is... Nyáron vonattal utaznak el más városba discozni(mivel ahol lakom nem igazán van disco), és a hajnali vonattal jönnek haza...A szülei viszik kocsival este 8kor a kocsmába. Ez a "modern szülői felfogás". Nem kell annyira szigorúan tartani azt a gyereket...hadd bulizzon csak... Istenem néha sajnálom:S
2009. jún. 28. 21:24
 14/74 anonim ***** válasza:
12%

Lelehet pontozni érte, de én pont ilyen vagyok! 13 leszek majd szeptemberbe..de a barna hajam be van melírozva világossszőkével [nekem nagyon tecik♥] És hetente 10-15 percre befekszem a szoliba..így teszem ezt holnap is!

Műkörmöm lesz! Majd ha hazajön a körmösöm. Edig még nem csináltattam meg..de 100% hogy megfogom ha hazajön♥

Nálam :

No PIA!

No DROG!

Cigizni cigizek.<3

Lehet felháborodni..De iylenek a mostani fiatalok 1 része..

2009. jún. 30. 01:18
 15/74 anonim ***** válasza:
6%

1:18 as vagyok !

Sminkben nálam feketével kíhuzott szem, alul, felül, szemhélymat világos barnával festem,+fekete szempillaspirál. [régebben alapozoztam is de mióta szoliba járok már nincs rá szügség!]

Ruhám NEM kihívó..sportos inkább [tornacipő farmernadrág meg egy poló ezekbol is a sportosabb márkák...converse, retro, gas,stb]

Szal nem egy ilyen kis "pi.sa" vagyok hanem inkább igényes..szal nemkell itélkezni!<3

12/L

2009. jún. 30. 01:25
 16/74 anonim ***** válasza:
86%

Tündérbogár, helyesen írni azért megtanulhatnál...

szemhéLY, szüGség... Atyaég...

2 szolizás közt nem ártana gyakorolni a helyesírást, mert ez TÉNYLEG nagyon gáz.

2009. jún. 30. 02:14
 17/74 A kérdező kommentje:
kis 13 éves! kár, hogy az igazi értékeket sosem fogod megismerni!!!! de neked így jó, mert úgy sem tudod miről beszélek, de majd mikor 35 évesen olyan leszel mint egy fonnyadt aszalt szilva, és kiégsz teljesen, akkor majd jussanak eszedbe azok a "buta" felnőttek!
2009. jún. 30. 05:49
 18/74 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van kérdező, egy ilyen ...... nem is mondok rá szót, SOHA nem fogja megismeri az igazi értékeket! Ja várj kis drága, te azt hiszed a márkás cuccok, és az az érték, hogy a szülők lökik a pénzt?

Tanulj meg helyesen írni, ha már mást nem is fogsz megtanulni ebben az életedben. Szerencsétlen!!! Nagyon sajnállak!

2009. jún. 30. 14:29
 19/74 anonim ***** válasza:
15%

Hát mondtam lehet felháborodni, de ez sajna ígymarad..

De azt tudom hogy azért cigizek mert sok a baj itthon nem veszekedés hanem ma derült ki hogy anyukámnak agy daganata van..és holnap mennek fel debrecenbe műteni:(

És a hajfestés, szoli ezek azért mert félek hogy nem felelek meg az embereknek.

És ezek ilyen lelki dolgok igazábol. NEM PEDIG MEGJÁTSZÁS !

2009. jún. 30. 17:43
 20/74 anonim ***** válasza:
82%

Én 12 éves koromban még Pokemon-os kártyákat meg matricákat gyűjtöttem :D

Soha nem volt ennyi idősen márkás cuccom... az első márkás cipőmet is a nyári fizetésemből vettem 18 évesen. És büszke voltam rá, hogy én dolgoztam érte... de hogy csak úgy 5-6-7-8 ezer forintos ruhákat kapjak... 13 évesen... :D

Bár én a másik véglet vagyok...

20/L

2009. júl. 1. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!