Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!
Lelehet pontozni érte, de én pont ilyen vagyok! 13 leszek majd szeptemberbe..de a barna hajam be van melírozva világossszőkével [nekem nagyon tecik♥] És hetente 10-15 percre befekszem a szoliba..így teszem ezt holnap is!
Műkörmöm lesz! Majd ha hazajön a körmösöm. Edig még nem csináltattam meg..de 100% hogy megfogom ha hazajön♥
Nálam :
No PIA!
No DROG!
Cigizni cigizek.<3
Lehet felháborodni..De iylenek a mostani fiatalok 1 része..
1:18 as vagyok !
Sminkben nálam feketével kíhuzott szem, alul, felül, szemhélymat világos barnával festem,+fekete szempillaspirál. [régebben alapozoztam is de mióta szoliba járok már nincs rá szügség!]
Ruhám NEM kihívó..sportos inkább [tornacipő farmernadrág meg egy poló ezekbol is a sportosabb márkák...converse, retro, gas,stb]
Szal nem egy ilyen kis "pi.sa" vagyok hanem inkább igényes..szal nemkell itélkezni!<3
12/L
Tündérbogár, helyesen írni azért megtanulhatnál...
szemhéLY, szüGség... Atyaég...
2 szolizás közt nem ártana gyakorolni a helyesírást, mert ez TÉNYLEG nagyon gáz.
Igazad van kérdező, egy ilyen ...... nem is mondok rá szót, SOHA nem fogja megismeri az igazi értékeket! Ja várj kis drága, te azt hiszed a márkás cuccok, és az az érték, hogy a szülők lökik a pénzt?
Tanulj meg helyesen írni, ha már mást nem is fogsz megtanulni ebben az életedben. Szerencsétlen!!! Nagyon sajnállak!
Hát mondtam lehet felháborodni, de ez sajna ígymarad..
De azt tudom hogy azért cigizek mert sok a baj itthon nem veszekedés hanem ma derült ki hogy anyukámnak agy daganata van..és holnap mennek fel debrecenbe műteni:(
És a hajfestés, szoli ezek azért mert félek hogy nem felelek meg az embereknek.
És ezek ilyen lelki dolgok igazábol. NEM PEDIG MEGJÁTSZÁS !
Én 12 éves koromban még Pokemon-os kártyákat meg matricákat gyűjtöttem :D
Soha nem volt ennyi idősen márkás cuccom... az első márkás cipőmet is a nyári fizetésemből vettem 18 évesen. És büszke voltam rá, hogy én dolgoztam érte... de hogy csak úgy 5-6-7-8 ezer forintos ruhákat kapjak... 13 évesen... :D
Bár én a másik véglet vagyok...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!