Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!
Azért elég kemény hogy felnőtt ésszel olyanokat vágtok a gyerek fejéhez hogy olyan leszel mint a kiélt kúrvák.Szép felnőttek.Pélamutatók.
És te honnan tudod hogy mikor/hány naponta/ hetente vagy esetleg havonta jár szolizni? És honnan tudod hogy milyen körme lessz? Esetleg tipp-zselé ami egyáltalán nem roncsolja a körmöt..vagy esetleg csak a saját körmét szeretné erősíteni zselével.
Én azt mondom hogy ne ítélkezzetek! Arra vannak a saját szülei. Majd ők eldöntik hogy mit engednek meg neki/nekik!
És úgylátszik hogy ennek a kislánynak a szülei elég vastagok, így nem lesz 30 évesen sem anyagi gondja.
Engem te ne nevezz kislánynak mert már nem vagyok az. be scan-eljem a személyi igazolványomat?
Utolsó válaszoló hogy ha neked a hülyeség fájna ordítanál!
Szoláriumtól narancsbőr? :D rég hallottam ekkora hülyeséget.
(Sőt! Azt is képzeld el ha nem tudtad volna hogy a szolitól még nőhet egy harmadik szemed is!)
na ez legalább olyan szinten volt mint amit te írtál!
Én azért adtam igazat a 12-13 éves lányoknak mert valahol igazuk van. Nekem is mindent megengedett, és meg is enged anyukám! (^-^)
megengedi... kifizeti most már...
az évek múltján :D
De én most "vitán" kívül komolyan, tényleg annyira sajnálom azt a születendő gyermeket, aki azt írta hogy ő bezdeg nem így neveli a gyermekeit...
_:(
"De én most "vitán" kívül komolyan, tényleg annyira sajnálom azt a születendő gyermeket, aki azt írta hogy ő bezdeg nem így neveli a gyermekeit..."
A születendő gyermek nem írt semmit... max a születendő gyermek szülője... legalább írni tanulj meg. És aztán majd vitatkozhatunk, hogy ki lesz értékesebb felnőtt, az aki olyan mint te, vagy akit normálisan nevelnek a szülei...
juuuuuuuuuuuuuuujjjj de iriiiigy vagyok :D
Na jó... belátom, azért fura ez nekem, mert amikor én 13 éves voltam, akkor más volt a helyzet. Azt sem tudtam, mi az a szolárium, szóltak a suliban (általánosban), ha ki/be volt festve a hajad, a körmöd, a szemed... sőt a középiskolás osztályfőnököm is beszólt, amikor kilövettem az orrom, és a piros melír miatt a hajamban. Persze most már ez másként van. Ha most lennék 13 éves, lehet hogy én is hasonlóan gondolkodnék. Viszont van pár lányka, akiket 13-14 éves korukban ismertem meg, azóta eltelt 4-5 év, és gyökeres változásokon mentek át külsőleg, gondolkodásban is :) Pedig hasonló nézeteket vallottak, mint itt :-)
Egy jó van ebben az egészben: mivel manapság egy 14 éves lány 20-nak néz ki, ezért bárhol veszek szeszes italt, cigit, mindig elkérik a személyimet, mert hát simán lehetek ennyi idős, még ha külsőre többnek nézek ki :)
12 éves vagyok-.-
Én egy szóval sem mondtam h irigyek lennéek rám..-.-"
És ha tudni akarod engem is normáisan nevelnek...csak egy kicsit töbet kapok:]
Igen ebben igazd van..mindenki arra kölri a pénzét amire akarja..én erre költöm..és én nem szólok bele hogyha más elkölti ezt a pénzt könyvekre vagy másraa.. ^.-
Én a külsőmre költömm..:$[ Vagyis arra ami boldoggá tesz]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!