Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
75%
Kíváncsi vagyok kedves, hogy 20-30 évesen is anyuci ad-e majd pénzt szolira, meg műkörömre. Mert ennyi idősen persze érthető, hogy a szülő azért dolgozik sokat, hogy mindent megtudjon adni a gyerekének... de majd 20-30 évesen... szerintem több lehetősége van magára költeni egy NŐnek, mint 13 évesen egy KISlánynak. Csak akkor tudod más is fontos lesz. De majd megtudod. Én őszintén szólva büszke vagyok rá, hogy szinte mindent a saját pénzemből veszek meg. Nem dolgozom még, hanem tanulok, pontosan azért, hogy ha végzek, és munkába állok, és esetleg lesz családom is, mindent meg tudjak nekik adni. De az tuti hogy nem így nevelem a gyerekeimet. Ja, és azt is tegyük hozzá, hogy nem fog 30 évesen lógni a seggemen a narancsbőr a szoláriumtól vagy mitől van, meg nem lesz olyan a fejem mint egy kiélt k*rvának. Csupán ennyit nyerek/tem vele...
2009. júl. 1. 20:03
 32/74 anonim ***** válasza:
35%

Azért elég kemény hogy felnőtt ésszel olyanokat vágtok a gyerek fejéhez hogy olyan leszel mint a kiélt kúrvák.Szép felnőttek.Pélamutatók.

És te honnan tudod hogy mikor/hány naponta/ hetente vagy esetleg havonta jár szolizni? És honnan tudod hogy milyen körme lessz? Esetleg tipp-zselé ami egyáltalán nem roncsolja a körmöt..vagy esetleg csak a saját körmét szeretné erősíteni zselével.

Én azt mondom hogy ne ítélkezzetek! Arra vannak a saját szülei. Majd ők eldöntik hogy mit engednek meg neki/nekik!

És úgylátszik hogy ennek a kislánynak a szülei elég vastagok, így nem lesz 30 évesen sem anyagi gondja.

2009. júl. 1. 20:11
 33/74 anonim ***** válasza:
14%

Engem te ne nevezz kislánynak mert már nem vagyok az. be scan-eljem a személyi igazolványomat?

Utolsó válaszoló hogy ha neked a hülyeség fájna ordítanál!

Szoláriumtól narancsbőr? :D rég hallottam ekkora hülyeséget.

(Sőt! Azt is képzeld el ha nem tudtad volna hogy a szolitól még nőhet egy harmadik szemed is!)

na ez legalább olyan szinten volt mint amit te írtál!

Én azért adtam igazat a 12-13 éves lányoknak mert valahol igazuk van. Nekem is mindent megengedett, és meg is enged anyukám! (^-^)

megengedi... kifizeti most már...

az évek múltján :D

2009. júl. 1. 20:12
 34/74 anonim ***** válasza:
19%

De én most "vitán" kívül komolyan, tényleg annyira sajnálom azt a születendő gyermeket, aki azt írta hogy ő bezdeg nem így neveli a gyermekeit...

_:(

2009. júl. 1. 20:15
 35/74 anonim ***** válasza:
72%

"De én most "vitán" kívül komolyan, tényleg annyira sajnálom azt a születendő gyermeket, aki azt írta hogy ő bezdeg nem így neveli a gyermekeit..."

A születendő gyermek nem írt semmit... max a születendő gyermek szülője... legalább írni tanulj meg. És aztán majd vitatkozhatunk, hogy ki lesz értékesebb felnőtt, az aki olyan mint te, vagy akit normálisan nevelnek a szülei...

juuuuuuuuuuuuuuujjjj de iriiiigy vagyok :D

2009. júl. 2. 09:38
 36/74 anonim ***** válasza:
0%

Na jó... belátom, azért fura ez nekem, mert amikor én 13 éves voltam, akkor más volt a helyzet. Azt sem tudtam, mi az a szolárium, szóltak a suliban (általánosban), ha ki/be volt festve a hajad, a körmöd, a szemed... sőt a középiskolás osztályfőnököm is beszólt, amikor kilövettem az orrom, és a piros melír miatt a hajamban. Persze most már ez másként van. Ha most lennék 13 éves, lehet hogy én is hasonlóan gondolkodnék. Viszont van pár lányka, akiket 13-14 éves korukban ismertem meg, azóta eltelt 4-5 év, és gyökeres változásokon mentek át külsőleg, gondolkodásban is :) Pedig hasonló nézeteket vallottak, mint itt :-)

Egy jó van ebben az egészben: mivel manapság egy 14 éves lány 20-nak néz ki, ezért bárhol veszek szeszes italt, cigit, mindig elkérik a személyimet, mert hát simán lehetek ennyi idős, még ha külsőre többnek nézek ki :)

2009. júl. 2. 11:03
 37/74 anonim ***** válasza:
28%

12 éves vagyok-.-

Én egy szóval sem mondtam h irigyek lennéek rám..-.-"

És ha tudni akarod engem is normáisan nevelnek...csak egy kicsit töbet kapok:]

2009. júl. 2. 15:26
 38/74 anonim ***** válasza:
71%
Vannak olyanok azért rajtad kívül is, akik "többet kapnak", csak nem így... nem arra költik, amire te, stb. És őket is "normálisan" nevelik. De ez persze a szülőtől függ. Szerintem 90 %-ban.
2009. júl. 2. 19:33
 39/74 anonim ***** válasza:
20%

Igen ebben igazd van..mindenki arra kölri a pénzét amire akarja..én erre költöm..és én nem szólok bele hogyha más elkölti ezt a pénzt könyvekre vagy másraa.. ^.-

Én a külsőmre költömm..:$[ Vagyis arra ami boldoggá tesz]

2009. júl. 2. 22:32
 40/74 anonim ***** válasza:
79%
Sztem a hajfestés és egy pici műköröm nembaj de azért én is láttam már túlzásokat és az téll szánalmas!!
2009. júl. 3. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!