Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
15%
arra senki nem gondol,h. van aki érettebb a koránál és ez tetszik neki? -.- miért legyen vlki babákkal játszó,ha az lenne az utolsó amit csinálna? EZ a szánalmas emberek
2009. okt. 5. 21:28
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
Semmi...Ezt látják mindenféle újságban, tv ben...-.-...ez van telnek az évek...
2009. okt. 26. 19:25
 53/74 anonim válasza:
85%
Szánalmas!Jó irányba haladnak afelé, hogy felnőtt korukban utcalány lesz belőlük.A szüleiknek kéne megnevelni őket addig, amíg lehet!
2009. okt. 28. 14:24
 54/74 anonim ***** válasza:
85%
Én 13 éves lány vagyok. Hát szerintem is ez amit csinálnak szánalmas. Én is ismerek ilyeneket h 13 évesen cigiznek, festik magukat, műköröm, kihívó ruhák, iskolában megbuknak, meg amit el lehet képzelni. Én szerintem ők azt hiszik h. evvel a viselkedéssel lesznek menők. Hát igen, ahogy már irták ezekből utcaseprő lessz vagy valami más amit most nem akarok leirni de szerintem mindenki tudja :D
2009. okt. 28. 16:01
 55/74 anonim ***** válasza:
77%
Ezeket a lányokat a társadalom és szüleik tették ilyenné.tudom mert köztük vagyok.sok szülő elvált/sokat dolgozik/nem figyel a gyerekére.a másik meg hogy ők szeretnének "menők" lenni.azt szeretnék ha szeretnék őket,ezért csinálnak ilyen dolgokat,meg persze lázadásból is.ehhez nagyban hozzájárul a média és a mai "menő" sztárok.(lady gaga stb.)én is nagyon féltem a hugomat ,hogy mi lesz vele ,mert ő még olyan kis fiatal és nem látja át úgy a dolgokat mint én. 14/l
2009. okt. 28. 16:01
 56/74 anonim ***** válasza:

A szolira csak azt tudom mondani, hogy 15 év múlva bőrrák, és ha abból nm lesz komoly baj akkor 25 év múlva a sötétben is világít majd, nem lehet eléggé hangsúlyozni hogy a szoli rákkeltő és sugárzik!

Remélem meglesz az a törvény hogy korhatárral lehet csak szolizni, legalább egy 16-os karika kerüljön ki a szolik ajtajára!

2009. okt. 28. 16:29
 57/74 anonim ***** válasza:
84%

Én is 13 éves vagyok.

Szerintem azért túlságosan szigorúra nem kell fogni a tinédzsereket, de túlzásokban sem szabad esni.

Ez a hajfestés, szolizás, műkörmözés még elolvasásra is soknak hat - számomra. Igazat megvallva, nem vagyok megelégedve a hajszínemmel, de eszembe nem jutott átfestettni. Én ezt kaptam, biztos meg volt az oka. Szolizásról annyit, hogy eddig még nem találkoztam nálam fehérebbel :D De mégsem akarok szoláriumozni. Egy az, hogy tudom, nekem ilyen a bőröm, így is-úgy is kifehéredek, azért a pár hónap barnaságért meg nem teszem tönkre a bőrömet. A műköröm meg no comment.

Sosem értettem azt, hogy a körülöttem lévő ilyesfajta lányok hogy hihetik azt, hogy ezzel nagyobbnak, többnek, menőbbnek tűnnek. Azt tapasztaltam, hogy általában azok a 13 évesek csinálják ezt, akik nincsenek megelégedve magukkal. Ha kicicomázzák magukat, elégedettebbek. Persze, szerintem előbb-utóbb rájönnek, hogy az életben vannak fontosabb dolgok, mint az úgynevezett szépség.

Én sem vagyok megelégedve magammal, de azt hiszem, ebben a korban majdnem mindenki így érez. Mégsem csinálom azt, amit a nagy átlag. Egyébként nemrégiben teljesen meglepődött egy lány, hogy én még nem ittam egy csepp alkoholt sem. Én azon lepődtem meg, hogy ez mások számára furcsa.

Egyedül a fiúzás, ami úgymond "megengedhető". A szerelem nem korhoz kötött, ha egy tizenhárom éves lány szerelmes lesz / megtetszik neki egy fiú, akkor azzal - szerintem - nincs semmi gond. Persze, azzal már igen, ha úgy gondolja a szerelemmel együtt a szex is jön (ennyi idősen). Az már nagy probléma.

Nekem az a véleményem, hogy az ilyen lányok többségében nem tudják elfogadni magukat, és azt veszik észre, hogy a több ilyen csaj hűdemenő, buliznak, cigiznek, isznak, jól érzik magukat. A tévében is ezt látják, minden azt sugallja, hogy ez jó. Ilyen idős korban pedig még senkit sem a józan ész vezérel.

Az ilyen fiataloknak normális barátokra van szükségük, semmi másra. A szülők szavának nem hiszem, hogy engedelmeskednének (a nagy lázadás fíling). Szerintem nagyon sok múlik a fiatalokat körülvevő közösségen is, a példamutatáson. Meg hát ugye ez egyénfüggő; van, akinek igencsak gyenge a jelleme, simán bele lehet rángatni minden hülyeségbe (értek én ezalatt mindenféle káros szenvedélyt), de van, aki lazán ellent tud állni.

Természetesen én sem vagyok egy angyal. Hülyéskedek, a barátaimmal lógok, nagy a szám, és még sorolhatnám. De mindezt elfogadható módon. Így is lehet.

2009. okt. 28. 17:07
 58/74 anonim válasza:
85%

13 éves csaj vagyok.

én vagyok a "legmenőbb" a suliba, pedig semmit nem csinálok.

na jó, maximum egy pici szemceruza, deh higgyétek el, a belsőm miatt szeret mindenki. és aki nyáron is nyelvet tanul, hogy majd vigye valamire, vele egyetértek, majd jól kiröhögünk mindenkit 10(5) év múlva, hogy milyen szánalmas p*csák lettek belőlük :D:D

én sem vagyok a legszolidabb csaj, mivel eljárok "rossz" haverokkal sétálni, de a hülyeségbe nem fognak bele vinni.

nem azt mondtam egy szóval sem, hogy ne járj szolizni, így csak magadnak ártasz ;)

és azok a 13 évesek akik mindent megkapnak, gondoljanak bele, mi lesz, ha a szüleinek már nem lesz pénzük. hahahaha.

akiket meg úgy nevelnek, hogy mindent megkaphatnak... hát nem tudom, hogy mekkora sokk ként éri majd a "felnőtt" élet.

2009. okt. 28. 18:27
 59/74 anonim válasza:

a 17:07-est nagyon meg szeretném ismerni ;)

olyan vagy teljesen mit én:)

2009. okt. 28. 18:33
 60/74 anonim ***** válasza:
13 évesen még minek jár szolizni és minek festeti a haját??Ez akkora butaság, már ha most tönkreteszed magad akkor mi lesz később??Jah és a fiúzásról csak annyit hogyha belevisznek valamibe amit te nem akartál (most nem részletezem) akkor bánni fogod.Úgy is van még elég időd arra h megtudd milyenek is a VALÓSÁGOS fiúk és nem csak a hajvasalós, csőfarmeros srácokat veszed majd észre meg azokat akik cigiznek meg isznak.Hidd el az én osztálytársaim is ilyenek már cigiznek és discóba járnak és még sorolhatnám.
2009. okt. 28. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!