Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 13 éves lánykák festetik a hajukat, szoliznak, műkörmöt rakatnak? A fiúzásról már ne is beszéljünk!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
78%
Én 13 vagyok és lány. A jó ízlés fontos mint megjelenés, de a hajfestés és az ilyenek amiket felsoroltál: erről az a véleményem h elfuserálják magukat... Én ennyi idősen nem tehetnék és nem is szeretnék ilyet megtenni! Ez az én véleményem...:)
2009. okt. 28. 19:04
 62/74 anonim ***** válasza:

"mindenki arra kölri a pénzét amire akarja..én erre költöm..és én nem szólok bele hogyha más elkölti ezt a pénzt könyvekre vagy másraa.. ^.-

Én a külsőmre költömm..:$[ Vagyis arra ami boldoggá tesz]"

Na, én ettől a választól padlót fogtam. Szóval a külsőd tesz boldoggá? Nem tudom milyen abortuszmaradvány liba vagy, hogy ezt ki is mondod gyerekként. Én modell vagyok, tehát sem a „szépségedre” sem pedig a „márkás cuccaidra” nem vagyok féltékeny. Szánlak nagyon, mert bár azt hiszed ez az élet, ha majd kissé felnősz , rájössz, hogy egy nulla vagy. Már bocs de aki csak a külsejének él az tényleg az…. Szoliz, sminkelt magad, de arról ne felétkez meg, hogy a könyvekre is kell pénzt költeni, nem csak a rucikra. Mert később a tudásodból kell/kéne megélned. Lehetsz szép, de az mulandó. (diplomás vagyok, annak ellenére, hogy modellkedéssel keresem a pénzem)

Cigi meg szánalmas….talán megoldódik a problémád attól, hogy cigizel? Anyud jobban lesz?

Ne verd a nyálad azokra a dolgokra, amiket a szüleid pénzéből veszel és ne okits a felnőket, hogy miket mondjanak, először nőj ki a fűből

2009. okt. 28. 19:23
 63/74 anonim ***** válasza:

"mindenki arra kölri a pénzét amire akarja..én erre költöm..és én nem szólok bele hogyha más elkölti ezt a pénzt könyvekre vagy másraa.. ^.-

Én a külsőmre költömm..:$[ Vagyis arra ami boldoggá tesz]"

a szépség múlandó, a belső értékek viszont örökre megmaradnak.

én 13 éves vagyok. engem is érdekel a divat és az ilyen dolgok, egyáltalán nem viszem túlzásba. tavaly volt egy rossz félévem amikor majdnem "elromlottam" de sikerült kigyógyúlnom belőle. ebben a félévben nincs időm semmi másra a tanuláson és az edzésen kívül. de nem baj mert nekem így jó, ebben van öröömöm. hozzáfűzném hogy jól nézek ki, népszerű vagyok és jól tanulok. én szeretném vinni valamire az életben. nem tudom hogy aki már most ott tart hogy cigi, rendszeres piálás és szex hova jut már 1-2 év múlva. lehet hogy ők most a menők, és lenézik a tisztességes lányokat-fiúkat de 10 év múlva teljesen kiégnek és nagy rakat szerencsétlenségek lesznek. ez az én véleményem....

üdv :)

2009. okt. 28. 19:37
 64/74 anonim ***** válasza:
hozzátenném hogy nem kell lenézni a 13 éveseket mert egy részük így viselkedik... nagy részük normális :)
2009. okt. 28. 19:38
 65/74 anonim ***** válasza:
érdekes h egyeseknek h csípi bizonyos dolgok a szemét. biztos csak a 13 évesekben van a hiba?
2009. okt. 28. 19:47
 66/74 anonim válasza:
nem. hanem a szülőkben!!
2009. okt. 28. 20:00
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó látni, hogy vannak normális lányok is ebből a korosztályból.

Egyébként érdekes, hogy ez általában a nőneműeknél jön elő. Szerintem is önértékelési zavarok miatt van. Mert ad1, venm tudja a 13 éves elfogadni a külsejét, ezért alakítja, be akar illeszkedni mások közé, ezért lesz segg, nehogy kilógjon. Ad2 a 13 éves a korát nem tudja elviselni, hogy egy taknyos tulajdonképp, és úgy akar kinézni/viselkedni, mint az idősebbek. Én 13 évesen nem vasaltam a hajam, nem festettem, nem festettem magamat, max szempillaspirál, nem pasiztam, mert nonszensz volt az egész téma nekem, nem érdekelt és kész, kicsi voltam és szerettem kicsi lenni.

A tiniknek szóló magazinok is ezerrel célozzák a szex-témát. Na tegyük hozzéá, hogy az iylen bravo meg im magazinokat általában a 14 év alatti lányok veszik. Rohadtul nem a szexről kéne benne írni mind az 50-70 oldalon. Meg rohadtul nem azt kéne minden oldalon ecsetelni h mit vegyél fel nyárra, hogy kéne kinézned, hogy kéne vasalni a hajad, hogy kéne magadra önteni 10 kiló sminket. Mert én is vettem 13 évesen IM-et és csak csipáztam h biztos én vagyok nagyon elcseszett, hogy még nem volt abortuszom, nem vasalom a hajam, nem is szexelek, és az se érdekel hogy párizsban miben járnak a lányok.

Egyszerűen kb azt látják a világtól a gyerekek, hogy így lesznek ők kúlmájerek. A legtöbb ember meg rohadtul nem biztos önmagában, ezzel nagyon könnyű visszaélni.

2009. okt. 28. 20:18
 68/74 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Valóban nem a 13 éves lányok vannak lenézve, hanem a szülők! Örülök, hogy most más felfogású fiatalok is válaszoltak, persze ez nem általánosítás volt, tudom, hogy azért vannak rendes lányok is, szerencsére. Azért emeltem ki ezt a korosztályt, mert őket ismerem, gyermekem által, és sajnos csupa rosszat látok magam körül, pont amiket kiemeltem, és kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz ezekkel a gyerekekkel? Tudom, elsősorban a szülő a hibás, és persze, nem az én dolgom, ahogy sokan a fejemhez vágták (szerencsére nem az én dolgom, én is így gondolom, de látom!). Ismerem a gyerekek szüleit is nagyon jól, és hát, sajnos el kell mondanom, nem csodálkozom, hogy a gyerekeik olyanok, amilyenek. Na őket nem értem végképp. Ha valakit a saját gyermeke sorsa ennyire nem érdekel, minek szül? Na, mindegy, tudom, hogy a világot megváltani nem én fogom, ez csak egy kérdés volt.

És aki lesz.rozott, stb, nem érdekes, éppen rólatok van szó!! A ti életetekről!

2009. okt. 29. 06:16
 69/74 anonim ***** válasza:
Az, hogy a szüleik mint szülők megbuktak. Nekem 2 kicsi lányom van, de egyiknek sem fogom ezt engedni! Amíg gyerek, addig igenis a szüleik felelnek érte. Egyszerűen nem adnak rá pénzt, de ha mégis csinálják, meg kell büntetni. Ja, és talán úgy kellett volna nevelni a gyereket, hogy eszébe se jussanak az ilyen agyament dolgok.
2009. okt. 29. 09:59
 70/74 anonim ***** válasza:
Nevetségesek azok az ovisok, akik irigységről papolnak! Én a a XII. kerület leggazdagabb részén nőttem fel, aziskoláimat (kivéve a fősulit) mind Budán végeztem, mindenem megvolt és az én apám is igen nagyvonalúan bánt a pénzzel. Mégis mikor 13 évesen Amerikában töltöttem a ynarat és rám is rámjött ez a sminkelési mánia, a szüleim leültettek és elmagyarázták, hogy miért nem való. És megértettem, pedig egész életemben öntörvényű voltam, sőt még a zsebpénzemből is megvehettem volna bármi ilyen kis hülyeséget, de mégse tettem, mert világ életemben törődtek velem a szüleim, és a törődés nem csak annyiból áll, hogy odab...sszuk a pénzt, sőt! Igen, nálunk is voltak oltári nagy kamaszkori balhék, de mégis 18 éves koromig egy kortyot nem ittam és nem gyújtottam rá (holott anyám is cigizett/cigizik), és nem tartoztam a stréber penészvirágok közé, hanem ellenkezőleg: a legmutatósabb csajok között tartottak számon és olyan körökben mozogtam, amiről ezek a kis írni nem tudó csitrik csak álmodoznak... 2 diplomám van és fősuli után egyből dolgozni kezdtem (pedig akár anyámék, akár az akkori pasim csak úgy a hátsó zsebéből kirázta volna az "eltartásomat") azért, mert a szüleim megtanították, hogy mik a valódi értékek. A kérdésben szereplő 13 éveseknek sajnos ez nem adatott meg. De igen: egyszer majd rájönnek, hogy a liberális neveltetés csak a vesztüket okozta.
2009. okt. 29. 10:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!