Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden lány azt nekem ismerkedéskor, hogy a "pasikról ne beszéljünk"?
Egyszerűen rettenetesen idegesít, mert okés, van ez a baromság, hogy az exekről beszélni tabu, meg a jelenre kell koncentrálni, de minden lány elhárítja, ha megkérdezem, hogy mi a helyzet a pasikkal. Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével, lehet épp egy 8éves kapcsolatán van túl, mert megcsalták, lehet ezer oka, amiért szingli/vagy annak tetetteti magát. Ezért gyűlölöm, ha egy nő így hárít, de miért csinálják?
Miért tabu pasikról beszélni?
Egyszerűen kellemetlen erről beszélni. És az sem mindegy mennyi idő után kérdezed meg...
"Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével"
Most a nagyátlag miért hazudna neked ilyenekről?
Mert semmi közöd hozzá. Ez egy intim dolog, fél év után meg lehet kérdezni, ha fel vagy készülve a válaszra.
Én sem akarom tudni, hogy egy fiú kikkel és mit csinált előttem.
23/L
Mert nem a szexuális része intem, mert nem ribancok a lányok, hanem az érzelmi része, amit semmi kedvük egy fél idegennek kibeszélni.
Ezért mondják ezt.
intim, bocs.
És az is visszataszító, ha egy pasi gond nélkül kibeszélni nekem az előző kapcsolatait, mikor még alig ismer.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!