Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja minden lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden lány azt nekem ismerkedéskor, hogy a "pasikról ne beszéljünk"?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettenetesen idegesít, mert okés, van ez a baromság, hogy az exekről beszélni tabu, meg a jelenre kell koncentrálni, de minden lány elhárítja, ha megkérdezem, hogy mi a helyzet a pasikkal. Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével, lehet épp egy 8éves kapcsolatán van túl, mert megcsalták, lehet ezer oka, amiért szingli/vagy annak tetetteti magát. Ezért gyűlölöm, ha egy nő így hárít, de miért csinálják?

Miért tabu pasikról beszélni?

2011. szept. 4. 21:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem akarják tudatni Veled, hogy mennyi bré büfizett a sunciba.
2011. szept. 4. 21:33
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen kellemetlen erről beszélni. És az sem mindegy mennyi idő után kérdezed meg...

"Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével"

Most a nagyátlag miért hazudna neked ilyenekről?

2011. szept. 4. 21:34
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Mert semmi közöd hozzá. Ez egy intim dolog, fél év után meg lehet kérdezni, ha fel vagy készülve a válaszra.

Én sem akarom tudni, hogy egy fiú kikkel és mit csinált előttem.

23/L

2011. szept. 4. 21:37
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Plusz nem pszichológusra van szüksége, hanem egy szeretőre.
2011. szept. 4. 21:39
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Én például utálom, ha egy fiú a lelkemben akar vájkálni első randin, az tutira bukó.
2011. szept. 4. 21:41
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a szexuális része intem, mert nem ribancok a lányok, hanem az érzelmi része, amit semmi kedvük egy fél idegennek kibeszélni.

Ezért mondják ezt.

2011. szept. 4. 21:42
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

intim, bocs.

És az is visszataszító, ha egy pasi gond nélkül kibeszélni nekem az előző kapcsolatait, mikor még alig ismer.

23/L

2011. szept. 4. 21:45
 8/32 anonim ***** válasza:
remélem érted most már és nem kérdezed többet ismerkedéskor
2011. szept. 4. 21:47
 9/32 A kérdező kommentje:
Hát, ezek szerint akkor a nőket fűzni full taktika. Annyit is érnek, nyulak, akiket le kell vadászni. Ezt fogom tenni én is, hülye voltam, hogy többet képzeltem róluk.
2011. szept. 4. 21:48
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor a nőkre fogod a saját fˇszfejségedet. Gratulálok. Remélem, hogy nem ismerlek és nem is foglak.
2011. szept. 4. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!