Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden lány azt nekem ismerkedéskor, hogy a "pasikról ne beszéljünk"?
Egyszerűen rettenetesen idegesít, mert okés, van ez a baromság, hogy az exekről beszélni tabu, meg a jelenre kell koncentrálni, de minden lány elhárítja, ha megkérdezem, hogy mi a helyzet a pasikkal. Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével, lehet épp egy 8éves kapcsolatán van túl, mert megcsalták, lehet ezer oka, amiért szingli/vagy annak tetetteti magát. Ezért gyűlölöm, ha egy nő így hárít, de miért csinálják?
Miért tabu pasikról beszélni?
"Azért nem válaszolunk rá mert a legtöbb nő még nincs túl teljesen az előző kapcsolatán"
JA persze, nincsenek túl. Akkor meg minek akarnak ismerkedni? Az ilyen csajok jönnek azzal, hogy inkább legyünk barátok és félrek.rnak az előző pasijukkal. Meg ugye a nők nem szeretik, ha ribancnak nevezik őket.
"Ti egy nőt könnyen félredobtok a következő miatt de mi(a legtöbben)nem így vagyunk ezzel.Annyi tolerancia és megértés sincs bennetek mint egy macskában."
Érdekes a toleranciáról hallani. Ha nem egy tökéletes álompasi szólít le titeket, akkor le se szarjátok az illetőt. Mert ti nem léptek le, ha felbukkan egy tehetősebb jelölt. Á dehogy.
"És egyébként is,miért érdekelnek titeket az előző pasijaink?Az a múlt,már vége."
Egyáltalán nem érdekel, de azért azzal jó tisztában lenni, hogy egy csajnak az elmúlt egy-két évben kettő, vagy tizenöt "komoly" kapcsolata volt mert nem mindegy. A nők pedig rengetegszer csalják meg a pasijukat az exszükkel.
"Az meg ha valaki a volt exével kavar,az már másik dolog.Tudod senki sem egyforma,bármit is állítotok rólunk."
Ja, hogy vannak, akik mások és nyeljük le, hogy esetleg bármikor visszamehet az exhez.
"Én egyikkel sem tettem meg,mert oka volt,hogy szakítottunk.Ennyi."
Tudjuk, te vagy a hűség mintaképe. Nyilván ha megtetted volna, sem írnád le ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!