Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja minden lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden lány azt nekem ismerkedéskor, hogy a "pasikról ne beszéljünk"?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettenetesen idegesít, mert okés, van ez a baromság, hogy az exekről beszélni tabu, meg a jelenre kell koncentrálni, de minden lány elhárítja, ha megkérdezem, hogy mi a helyzet a pasikkal. Lehet több pasi is fűzi egyszerre, lehet még nem szakított az exével, lehet épp egy 8éves kapcsolatán van túl, mert megcsalták, lehet ezer oka, amiért szingli/vagy annak tetetteti magát. Ezért gyűlölöm, ha egy nő így hárít, de miért csinálják?

Miért tabu pasikról beszélni?

2011. szept. 4. 21:31
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Látod, te sem érted a lényeget. Én nem hazudok, a nők hazudnak. Én őszinte vagyok, ti nem vagytok azok. Érzelmekről beszéltek, holott aki érez, az valójában a férfi. Az egész női nem egy képmutató, hiúságból táplálkozó, önimádó alsórendű nem. Erre mondja az angol, hogy fuckmeat, mert csak arra jók. Találó.
2011. szept. 4. 21:53
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
köszi :)
2011. szept. 4. 21:59
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
hát ezzel most nem lett igazad, hogy töröltetted a válaszaidat...;) szánalmas vagy egy nagy szánalomkupac (Y)
2011. szept. 4. 22:29
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb mar megvalaszoltak a kerdest. Tanulj meg banni a nokkel kedves kerdezo, meglatod kevesebbet fogsz idegeskedni miattuj.
2011. szept. 4. 22:39
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
a fuckmeat legális szó ?
2011. szept. 4. 23:23
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak a férfinak vannak érzelmei?Normális vagy te vagy szívsz valamit?Azért nem válaszolunk rá mert a legtöbb nő még nincs túl teljesen az előző kapcsolatán.És azért is mert nem illik rögtön ezzel letámadni egy nőt.Szerencsétlen!Én NEM érzem alacsonyabb rendűnek magam nálad ez inkább fordítva van.Te egy szánalmas csapás vagy egy nőnek,inkább maradj meg magadnak és a két kezednek!
2011. szept. 5. 10:54
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

"Azért nem válaszolunk rá mert a legtöbb nő még nincs túl teljesen az előző kapcsolatán"

JA persze, nincsenek túl. Akkor meg minek akarnak ismerkedni? Az ilyen csajok jönnek azzal, hogy inkább legyünk barátok és félrek.rnak az előző pasijukkal. Meg ugye a nők nem szeretik, ha ribancnak nevezik őket.

2011. szept. 5. 16:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ti sosem fogjátok megérteni a nőket,hogy hogyan működünk.Akkor ti minek ismerkedtek?Ti egy nőt könnyen félredobtok a következő miatt de mi(a legtöbben)nem így vagyunk ezzel.Annyi tolerancia és megértés sincs bennetek mint egy macskában.És egyébként is,miért érdekelnek titeket az előző pasijaink?Az a múlt,már vége.Mi sem szeretjük,ha a volt exeitekkel dicsekedtek.Ha mi nem akarunk róla beszélni,akkor miért várjátok el,hogy mégis megtegyük?Az meg ha valaki a volt exével kavar,az már másik dolog.Tudod senki sem egyforma,bármit is állítotok rólunk.Én egyikkel sem tettem meg,mert oka volt,hogy szakítottunk.Ennyi.
2011. szept. 6. 10:02
 19/32 anonim ***** válasza:
12%

"Ti egy nőt könnyen félredobtok a következő miatt de mi(a legtöbben)nem így vagyunk ezzel.Annyi tolerancia és megértés sincs bennetek mint egy macskában."

Érdekes a toleranciáról hallani. Ha nem egy tökéletes álompasi szólít le titeket, akkor le se szarjátok az illetőt. Mert ti nem léptek le, ha felbukkan egy tehetősebb jelölt. Á dehogy.

"És egyébként is,miért érdekelnek titeket az előző pasijaink?Az a múlt,már vége."

Egyáltalán nem érdekel, de azért azzal jó tisztában lenni, hogy egy csajnak az elmúlt egy-két évben kettő, vagy tizenöt "komoly" kapcsolata volt mert nem mindegy. A nők pedig rengetegszer csalják meg a pasijukat az exszükkel.

"Az meg ha valaki a volt exével kavar,az már másik dolog.Tudod senki sem egyforma,bármit is állítotok rólunk."

Ja, hogy vannak, akik mások és nyeljük le, hogy esetleg bármikor visszamehet az exhez.

"Én egyikkel sem tettem meg,mert oka volt,hogy szakítottunk.Ennyi."

Tudjuk, te vagy a hűség mintaképe. Nyilván ha megtetted volna, sem írnád le ide.

2011. szept. 7. 04:05
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm,hogy kiforgattad a szavaimat.Egy férfitól mást nem is vártam.És mikor ti mentek vissza az exhez?Vagy az már nem számít?Ja,hogy nektek jogotok van hozzá...A hűséghez való viszonyomról te semmit az ég világon nem tudsz,ez olyan mintha ribancnak neveztél volna csak nem nyíltan.Meg írtál a tehetős pasikról..ugyan ez a helyzet,ha ti találkoztok egy tehetős nővel.Felesleges a vita úgy látom,persze mint mindig mi vagyunk a rosszak,mi tehetünk mindenről,ti ártatlanok vagytok mint egy bárányka.Kár,hogy szűklátókörűségéért nem jár börtön,mert akkor az összes tele lenne.
2011. szept. 7. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!