Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?
2011. ápr. 15. 20:51
51/56 anonim válasza:
Szia. Igaza van az előttem szólóknak, gyönyörű hajad van. Nekem is ilyen volt és folyton piszkáltak vele, a sok beszűkűlt agyú marha nem tud mást elképzelni csak ezt a sima agyon tépett tucathajat.
52/56 anonim válasza:
előzőnek üzenem: ennyiii :D egyetértek ment a zöld kéz :)
gyönyörű a hajad :) sztem is csak piszkálnak :) és am hány éves vagy?
53/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok őszinte és kedves választ! Ezután büszke leszek a hajamra. Többen kérdeztétek, hogy hány éves vagyok: 20 múltam.
2011. ápr. 22. 15:24
55/56 A kérdező kommentje:
Nem:)
2011. ápr. 25. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!