Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)
Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?
szerintem szép, jó alapanyag, de lehetne szebb is! persze semmi esetre nem mondanám, hogy igénytelen. soha ne egyenesítsd ki!!!! viszont ha kicsit lépcsőzetesre vágatnád, akkor nem húzná le a súlya és akkor a hajtőtől kezdve göndör lenne és ezáltal jobb tartása lenne. Jah és egy kis pakolás sosem árt, mert a göndör haj sokkal szárazabb mint az egyenes!
üdv: egy másik göndör
jah és eljött a mi időnk, a göndör a divat, nézz meg bármilyen hajszobrász újságot!
ne vasald
a hajad egyszerűen gyönyörű
ne kezdd el vasalni, mert utána nem lehet vele leállni
az én hajamat sajnos minden reggel vasalni kell:( pedig eredetileg szép hullámos VOLT
Nagyon szép a hajad, egyáltalán nem igénytelen, csak irigykednek rád, azért mondják!;)
21/L
Úgy, ahogy van, gyönyörű a hajad, ne csinálj vele semmit!
És örülj, hogy nem olyan tucat, mint az övéké.
(Nekem nagyon sz*r hajam van, egyenes, de nem áll sehogyan sem:-S Derékig érő hajam volt, de levágattam 4 éve, azóta szenvedek vele:-()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!