Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?

[link]

[link]

2011. ápr. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Hú de gyönyörű,ki ne vasald!!! Én mindig is ilyet akartam,de nekem szög egyenes a hajam.Az egyik kommentelő írta,h festesd be mélybarnára,azt én is tanácsolnám,persze csak ha megy a bőröd és a szemed színéhez,meg az egész karakteredhez!!!!
2011. ápr. 16. 14:51
 32/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, befestetni szerintem nem fogom, mert mint írtam, szerencsére természetes fényben nem ilyen csúnya a színe.
2011. ápr. 16. 22:23
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
ennek nincs csúnya színe, erre nem lehet rosszat mondani, ezt most komolyan mondom :)
2011. ápr. 18. 22:46
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem jól látnak az osztálytársaid vagy irigyek. Nagyon szép hosszú hajad van. Bárki megirigyelheti. Nagyon szép. Nem is nagyon göndör szép az esése. Pont jó. Viseld egészséggel ezt a szép hajat. Egy fodrász.
2011. ápr. 20. 18:56
 35/56 anonim válasza:
100%

szerintem szép, jó alapanyag, de lehetne szebb is! persze semmi esetre nem mondanám, hogy igénytelen. soha ne egyenesítsd ki!!!! viszont ha kicsit lépcsőzetesre vágatnád, akkor nem húzná le a súlya és akkor a hajtőtől kezdve göndör lenne és ezáltal jobb tartása lenne. Jah és egy kis pakolás sosem árt, mert a göndör haj sokkal szárazabb mint az egyenes!

üdv: egy másik göndör

jah és eljött a mi időnk, a göndör a divat, nézz meg bármilyen hajszobrász újságot!

2011. ápr. 20. 19:20
 36/56 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem szeretném rövidebbre, derékig érőre akarom növeszteni. Amikor rövid volt, nagyon utáltam, tényleg úgy néztem ki, mint egy puli:S Pakolást pedig minden hajmosás után teszek fel, és 3 havonta vágatom.
2011. ápr. 20. 19:25
 37/56 anonim ***** válasza:
0%
én ezt nem igénytelenségnek nevezném (mert az az, amit írtál a kérdés magyarázatban), hanem inkább rendezetlenségnek, de ez meg a göndör haj átka, szóval .. :)
2011. ápr. 20. 19:42
 38/56 anonim ***** válasza:

ne vasald

a hajad egyszerűen gyönyörű

ne kezdd el vasalni, mert utána nem lehet vele leállni

az én hajamat sajnos minden reggel vasalni kell:( pedig eredetileg szép hullámos VOLT

2011. ápr. 20. 20:15
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép a hajad, egyáltalán nem igénytelen, csak irigykednek rád, azért mondják!;)

21/L

2011. ápr. 20. 21:27
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ahogy van, gyönyörű a hajad, ne csinálj vele semmit!

És örülj, hogy nem olyan tucat, mint az övéké.

(Nekem nagyon sz*r hajam van, egyenes, de nem áll sehogyan sem:-S Derékig érő hajam volt, de levágattam 4 éve, azóta szenvedek vele:-()

2011. ápr. 20. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!