Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?

[link]

[link]

2011. ápr. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne vasald, csak irigyek! :O Gyönyörű :D
2011. ápr. 15. 21:59
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

szép :)

hát nnekem a sok vasalástól már pár szál hajam maradt az is lelapul :P szal irigyellek..

2011. ápr. 15. 22:11
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
nehogy kivasald! majd később meglátod hogy cseszetűl ronda lesz akkor a hajad,de azért 1szer 2 szer kipróbálhatod
2011. ápr. 15. 23:02
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek, és azt akarják hogy jól tönkretedd a hajad :\ mert akkor az övék szebbnek fog látszani -.-'' ez jó így, nehogy kivasald! :D
2011. ápr. 15. 23:10
 25/56 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki! Ha meg ezzel piszkálnak, hogy igénytelen meg minden, kérdezd meg tőlük hogy pontosan miért mondják ezt? Ha nem tudnak normális indokot adni, szard le őket!

15/L

2011. ápr. 16. 07:31
 26/56 anonim ***** válasza:
Nagyon szép göndör a hajad. Nehogy kivasald! Sajnos ez van, nem kell törődni a többiekkel, ők csak a tucatdolgokat majmolják. Szerintem sokkal szebb a hajad, mint ez a most népszerű agyontépett meg lépcsőzetesre vágott, vasalt, tartás nélküli szutyok.
2011. ápr. 16. 07:50
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű :) Hány éves vagy?
2011. ápr. 16. 09:05
 28/56 anonim ***** válasza:
66%

Úristen *.* Ekkora hajzuhatagot. :DD Szivesen cserélnék veled,elhiheted! :)

Szép hosszú,látszik,hogy gondozva van! És egyáltalán nem igénytelen!!Hülye,aki ezt mondja erre a csodálatos hajkölteményre! Elhiheted,hogy sokan cserélnének veled,és csak irigykednek. :) Én is vasalom a hajam,minden nap :S és lelapuló,semmilyen a hajam,de göndören,felkötve csúnya.. És hamar zsírosodik.Lassan nő :\

De azért 1-2hetente egyszer kivasalhatod,szerintem egyenesen is jól állna :)

2011. ápr. 16. 11:44
 29/56 anonim ***** válasza:

én is irigykedek :(( nagyon gyönyörű nehogy csinálj vele valamit!!!! ez parancs! hagyd így!!

bár a színe télleg furi. Csokibarna jól állna :)

2011. ápr. 16. 13:28
 30/56 anonim ***** válasza:

El ne hidd. Ilyen szépen göndörödő, egészséges, nem szálas, nem szénaboglya féle göndör hajat ritkán látni.

Samponreklámba illő.

2011. ápr. 16. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!