Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)
Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?
szép :)
hát nnekem a sok vasalástól már pár szál hajam maradt az is lelapul :P szal irigyellek..
Szerintem jól néz ki! Ha meg ezzel piszkálnak, hogy igénytelen meg minden, kérdezd meg tőlük hogy pontosan miért mondják ezt? Ha nem tudnak normális indokot adni, szard le őket!
15/L
Úristen *.* Ekkora hajzuhatagot. :DD Szivesen cserélnék veled,elhiheted! :)
Szép hosszú,látszik,hogy gondozva van! És egyáltalán nem igénytelen!!Hülye,aki ezt mondja erre a csodálatos hajkölteményre! Elhiheted,hogy sokan cserélnének veled,és csak irigykednek. :) Én is vasalom a hajam,minden nap :S és lelapuló,semmilyen a hajam,de göndören,felkötve csúnya.. És hamar zsírosodik.Lassan nő :\
De azért 1-2hetente egyszer kivasalhatod,szerintem egyenesen is jól állna :)
én is irigykedek :(( nagyon gyönyörű nehogy csinálj vele valamit!!!! ez parancs! hagyd így!!
bár a színe télleg furi. Csokibarna jól állna :)
El ne hidd. Ilyen szépen göndörödő, egészséges, nem szálas, nem szénaboglya féle göndör hajat ritkán látni.
Samponreklámba illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!