Igénytelen, ha nem festem be a hajam, pedig kezdek őszülni?
Figyelt kérdés
27 éves, barna hajú nő.2008. szept. 4. 11:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha téged nem zavar, akkor nem igénytelen. Valakinek kifejezetten jól áll az ősz haj.
2/6 anonim válasza:
nekem is oszul a hajam, en kimondottan szeretem, kulonleges :)
Regen a fodrász mindig kerdezte kihuzza e, en mondtam dehogy! már nem kerdi mert sok van :D
amugy ha zavar, ne festéssel probalkozz eloszor, hanem szinezessel, hogyha ugy jobban tetszik, fesd be batran!
esetleg megkerdezheted a párod, hogy neki mi a velemenye rola, es ha befestened, milyen szinu hajjal szeretne latni :D
3/6 anonim válasza:
Ha téged nem zavar, akkor ne festesd be. Másokkal nem kell foglalkozni. A párod tényleg megkérdezheted, hogy neki mi lenne a jobb :-D De mással ne foglalkozz.
4/6 anonim válasza:
Hehe, nénikém nem festtette be, és egy idő után megkérdezték tőle, h hol csinálták neki a melírt, emrt tök jó. Mondta, h az idő volt.. :D Szóval ha nem zavar, akkor hülyeség befesteni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az. De ez az ÉN véleményem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ne festesd be, mert egy ördögi körbe kerülsz, a hajfestés egy állandó rabszolgaság, 3-4 hetente újrafestetni, miközben idegesen figyeled a lenövést, áhhhh, nincs ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!