A férfiak többsége hány éves korában kezd láthatóan őszülni?
Figyelt kérdés
Esetleg konkrét példa magadról vagy családtagodról?
Köszike!
2011. jún. 29. 10:59
1/18 anonim válasza:
Férjem 40 körül, egy volt osztálytársam pedig 23-24 évesen.
2/18 anonim válasza:
Öcsém 25-26 évesen már kezdett. Férjem most 32 évesen se őszül.
3/18 anonim válasza:
Ezt a genetika határozza meg, nem pedig a kor.
Anyám 30 évesen ősz volt. Tesóm is akkor kezdett őszülni, míg nagyanyám 70 évesen.
4/18 anonim válasza:
Párom olyan 22 évesen már kezdett. Ez egy öröklődött dolog. Apukám 51 éves és még elég kevés az ősz terület.
5/18 A kérdező kommentje:
Ennyire különböző? Ez komoly?
Én most nem azt kérdezem, hogy az első ősz hajszálak mikor jelennek meg. Hanem hogy mondjuk látok egy fejet, és vagy 1/3-a ősz... Az már igazán látható.
Ti is ilyesmikre gondolva írtátok a számokat?
Ajajj, le vagyok döbbenve. :(
2011. jún. 29. 11:11
6/18 anonim válasza:
férjem 43 éves korában kezdett őszülni, én 40 éves koromban.
7/18 anonim válasza:
Nekem már 30 éves korom körül kezdtek ősz hajszálaim lenni,és most 36 évesen már több van ugyan,de messziről azért most sem látszik annyira,csak közelről.
8/18 anonim válasza:
A férjemnek (31) még nincs egy ősz hajszála sem, én már hajat kell fessek 26 évesen, mert nagyon látszana különben. Édesapám olyan 45 körül kezdett láthatóan őszülni, apósomnak sincs még egy ősz hajszála sem, 51 éves. De nagypapám már 25 körül teljesen ősz volt.. én tőle örököltem:)
9/18 anonim válasza:
Én 18 évesen, már a fele ősz, ja és lány vagyok. Anyai örökség, apám 40 felett kezdte, de mivel szőke, így nem nagyon tűnt fel.
10/18 anonim válasza:
A férjem 35 éves és már elég sok ősz hajszála van. Nem is tudom mikor kezdett őszülni...
Én még csak 23 vagyok, és :) nem őszülök, hála az égnek. Remélem még odább lesz. Egyébként pasiknál ez az őszülés tud nagyon sármos lenni, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!