Fiúk lányok! Szerintetek a lófarokban hordott haj igénytelen?
13:21, sztem a napi egy fogmosás az még nem igénytelenség, viszont ha heti egy, akkor az már az :)
sztem nem igénytelenség, bár nekem nem igazán jön be. nekem középhosszú hajam van, mindig kibontva hordom, alkalmakra tűzöm fel, stb... összefogni max tesin szoktam, de akkor is ritkán :D nem igénytelenség, nem lustaság! igénytelen akkor lennél ha egy hétig nem fésülködnél :) egyik osztálytársam egyik nap büszkén jön a terembe: "Képzeljétek, ma nem fésülködtem" :D És utána elmesélte, h. azért, mert van a lányok között még 12, aki nem fésülködik minden nap, mert estére összefogja :D 30ból :D sztem ez sem gáz még, annyira :)
14/L
Szoktam váltogatni, csak nem érzem úgy jól magam. Talán a befonott haj a kivétel ez alól, azt is kedvelem. :) A frufrum sajnos nincs,pedig lehet, hogy a magas homlokhoz nem ártana. ^^" Kiengedve meg egyáltalán nem tudom hordani.
Azért most kicsit megnyugodtam, hogy a lófarok nem egyenlő az igénytelenséggel, és azért mások is szeretik inkább így hordani. :)
Szerintem sem igénytelen!
Ha tényleg rendszeresen ápolod (tehán sen sprőd, és nem töredezett, hanem egészséges és fényes), akkor semmi gond a lófarokkal.
Egébként van egy apró praktika, amivel szuperül néz ki a legegyszerűbb lófarok is: fogd össze a hajad, és gumizd össze. Válassz le egy kisebb tincset az egészből. Fésüld át a leválasztott részt, majd tekerd szorosan a hajgumi köré. A körbetekert tincs végét a lófarok alján tűzd meg egy hullámcsattal, és kész is a szupertrendi frizura :)
A végén fújhatsz fár hajfényt, attól természetes csillogást kap a haj.
Egébként a lófarkat is sokféleképpen variálhatod: lehet magasan-, vagy alacsonyan összefogott, hullámos vagy egyenes, kócos hatású vag decensen sima... :)
És a hajgumi választékról meg a hajpántokról nem is beszélve... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!