Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk lányok! Szerintetek a...

Fiúk lányok! Szerintetek a lófarokban hordott haj igénytelen?

Figyelt kérdés
Sportos típusú lány vagyok, és leginkább így szeretem hordani a hajamat. Próbálgattam már más frizurákat, de akkor úgy érzem csak megjátszom magam, és ez nem igazán én vagyok. Lófarokban viszont imádom hordani, és szeretem is ahogy kinéz, de kaptam már beszólást, hogy csak azért hordom így mert lusta és igénytelen vagyok, ami borzasztóan rosszul esett. :(
2009. dec. 9. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sztem nem! Én is mindig lófarokban hordom...Ne törődj azzal ki mit mond ha jól érzed így magad akkor hord így nyugodtan.
2009. dec. 9. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is gyakran így hordom a hajamat. Én is kaptam olyat, hogy "igénytelen a hajad így csak összefogva, amikor rövid volt, az volt a jó." Mi köze bárkinek is ahhoz, hogy hordom???? Nekem így is tetszik, ahogy Neked is. Ha összefogom copfba, akkor kicsit más az arcom, ha leengedem, akkor is. Fütyülök más véleményére.
2009. dec. 9. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
én nagyjából 5 éves korom óta így hordom. nem hinném hogy ezzel igénytelen lennék, hisz gondosan ápolom. ez marhaság. sokkal nagyobb igénytelenség az, amiket itt olvasok, hogy például van aki napi 1 alkalommal mos fogat, vagy 2-3 naponta fürdik.
2009. dec. 9. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:

13:21, sztem a napi egy fogmosás az még nem igénytelenség, viszont ha heti egy, akkor az már az :)

sztem nem igénytelenség, bár nekem nem igazán jön be. nekem középhosszú hajam van, mindig kibontva hordom, alkalmakra tűzöm fel, stb... összefogni max tesin szoktam, de akkor is ritkán :D nem igénytelenség, nem lustaság! igénytelen akkor lennél ha egy hétig nem fésülködnél :) egyik osztálytársam egyik nap büszkén jön a terembe: "Képzeljétek, ma nem fésülködtem" :D És utána elmesélte, h. azért, mert van a lányok között még 12, aki nem fésülködik minden nap, mert estére összefogja :D 30ból :D sztem ez sem gáz még, annyira :)

14/L

2009. dec. 9. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki azt, hogy mindennap máshogy legyen a hajad: pl. lófarok, kiengedve, befonva,csak a frufrudat tűzd fel ... stb stb. Mindig máshogy.
2009. dec. 9. 14:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Szoktam váltogatni, csak nem érzem úgy jól magam. Talán a befonott haj a kivétel ez alól, azt is kedvelem. :) A frufrum sajnos nincs,pedig lehet, hogy a magas homlokhoz nem ártana. ^^" Kiengedve meg egyáltalán nem tudom hordani.

Azért most kicsit megnyugodtam, hogy a lófarok nem egyenlő az igénytelenséggel, és azért mások is szeretik inkább így hordani. :)

2009. dec. 9. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
miért lenne igénytelen? nem igazán értem. igénytelen az, ha valakinek zsíros a haja, az kibontva is igénytelen, meg összefogva is. megmosott haj meg bárhogyan szép, ha jól áll a frizura, amit belőle csináltál, így a lófarok is tökéletesen jó.
2009. dec. 9. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. dec. 9. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem igénytelen!

Ha tényleg rendszeresen ápolod (tehán sen sprőd, és nem töredezett, hanem egészséges és fényes), akkor semmi gond a lófarokkal.

Egébként van egy apró praktika, amivel szuperül néz ki a legegyszerűbb lófarok is: fogd össze a hajad, és gumizd össze. Válassz le egy kisebb tincset az egészből. Fésüld át a leválasztott részt, majd tekerd szorosan a hajgumi köré. A körbetekert tincs végét a lófarok alján tűzd meg egy hullámcsattal, és kész is a szupertrendi frizura :)

A végén fújhatsz fár hajfényt, attól természetes csillogást kap a haj.

Egébként a lófarkat is sokféleképpen variálhatod: lehet magasan-, vagy alacsonyan összefogott, hullámos vagy egyenes, kócos hatású vag decensen sima... :)

És a hajgumi választékról meg a hajpántokról nem is beszélve... :)

2009. dec. 10. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Én régebben kibontva hordtam, de kb. fél éve szinte csak a lófarkat tűröm meg a fejemen. Mivel bennem is volt egy ilyen gondolat, hogy igénytelennek tűnök majd, ezért általában nem csak simán összefogom, hanem 3-4 cm-ként gumikat teszek bele, vagy mondjuk a fejem tetejénél összefogok egy részt csattal, a többit lófarokba a tarkómnál. Most szép franciacsatokat nézek, több színben, hogy harmonizáljon az éppen aktuális öltözékemmel. Egyébként nekem a kozmetikus azt ajánlotta, hogy ha össze van fogva a hajam, akkor mehet a hangsúlyosabb smink és a szép, fülbevaló (mivel így nem keretezi az arcot a haj, tehát ez esetben a smink és a kiegészítők a díszítés), kibontott haj esetén erre nincs szükség.
2009. dec. 10. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!