Miért hordja lófarokban a haját a legtöbb, hosszú hajú férfi?
Ha a végén úgyis lófarokba fonja, miért növeszti meg, miért hagyja megnőni?
Tudom, meglehetősen csacsi kérdés, de nem ez a legcsacsibb, ezen a fórumon!
Mert az áll nekik a legjobban, nem az ha szanaszét lóg.
Hosszú, mégis visszafogott, és nem zavarja őket.
Plusz szerintem ők nem szeretik lobogtatni, mint mi, és mutogatni, ezzel vonni fel a figyelmet.
Mert ők különcködnek és hosszú hajat akarnak. De ha a szájukba vagy a szemükbe megy az már baj. Ezért összefogják. És azt hiszik akkor ők jócsávók :DDD
Amúgy engem ilyenkor mindig elkap a röhögés...
csatlakozom, szerintem is azért mert az áll nekik jól. vagy legalábbis ők úgy látják, hogy az áll nekik jól. te is olyan fazonú frizurát viselsz és úgy, ahogy szerinted jól áll neked, nem?
egyébként én ismerek egy csomó srácot aki hosszú hajú és kiengedve simán hordják többnyire és úgy áll nekik tökéletesen. dehát ez már más kategória szerintem mint amire te gondolsz, ők sokat invesztálnak bele hogy tökéletesen álljon nekik úgy ahogy épp van.
Nem tudom, szerintem nagyon gagyi és gáz is!
Sajnos sok férfi csak növeszti a haját mintha muszáj lenne, közben az nem érdekli, hogy teljesen igénytelen, mert a haja fele el van törve, ráadásul fénytelen is, stb.
Tisztelet a kivételnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!