Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért hordja lófarokban a...

Miért hordja lófarokban a haját a legtöbb, hosszú hajú férfi?

Figyelt kérdés

Ha a végén úgyis lófarokba fonja, miért növeszti meg, miért hagyja megnőni?

Tudom, meglehetősen csacsi kérdés, de nem ez a legcsacsibb, ezen a fórumon!

2009. máj. 4. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
nekem nem egy hosszú hajú barátom volt és csak is kényelmi szempontból hordják összefogva. mellesleg kiengedve sokkal jobb.
2010. jan. 13. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Különcködni akarnának a hosszú hajjal? Nem lehet, hogy azért növeszti meg, mert az áll neki a legjobban, azt a hajtípust szereti? Elárulom, hogy emiatt növesztik meg, és nem a feltűnőség miatt.

A kérdésre válaszolva. Azért kötheti össze, mert még nem volt ideje megmosni, belefújja a nagy szél az arcába, belelóg a szemébe, ha éppen olyan munkát végez..stb.

Amúgy azt majd mondjátok meg, hogy miért b*zis, ha belekap egy hosszú hajú fiú hajába a szél. Ennyi erővel leszbis ha egy lány nadrágot vesz fel. Hihetetlen, hogy mennyire nem tudnak gondolkodni egyesek.

2010. jan. 13. 17:28
 13/18 anonim válasza:
Én barátomnak elég hosszú a haja és hál' istennek nem gumizza össze:D De én így szeretem (L)
2010. jan. 13. 19:36
 14/18 anonim válasza:
47%

"Nem lehet, hogy azért növeszti meg, mert az áll neki a legjobban...?"

Nem, mert lófarokban nem érvényesül a hossza, ergo ugyanolyan mintha lenne egy rövidebb frizurája ami követi a feje vonalát.

Szerintem kizárólag különcködés motiválja őket és 40 fölött már nagyon gáz. Főleg ha ősz is. Ez alól nyilvén kiivételt képeznek a szinészek,rocksztárok stb. ,nekik mindent lehet.:)

2012. nov. 19. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen akkor növeszd vissza nekem is mindig beszólógattak piszkáltak a tuskó bunkó osztálytársaim évfolyamtársaim illetve más osztályokból ilyen kötekedő nagypofájú bunkó tuskó alakok sose értettem hogy miért piszkálnak mert csöndes visszahúzóckodó srác voltam engem is mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt frufrum volt abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt frufru nélkül mert le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam amit amúgy istenért sem vágatnák le pedig ápolom a hajam amúgy azért növesztettem meg mert metalhead vagyok és biztos hogy egy jó darabig nem fogom levágni amúgy meg állj ki magadért aki bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtam húzz be üss állj ki magadért verd meg ezeket a tahókat fogj össze néhány haverral és intézd el ezeket a bunkó embereket amúgy meg mindenki sokkal jobban néz ki fru fru-val félhosszú hajjal hosszú hajjal raszta hajjal csikófarokba összekötött hajjal hátra fésült hajjal mint kopasz pár mm-es hajjal rövid zselézett tüsi hajjal de ez az én véleményem.26/f
2017. dec. 16. 11:52
 16/18 anonim válasza:

Nekem is félhosszú hajam van, már egyszer növesztettem csak levágattam, most 1.5 év van benne nemsoká jó lesz cofba, muszály néha mert meló stb. Vagy ha mész valahova ne zavarjon, ha majd elég hosszú lehet menni simán kibontva de amíg nincs meg egy hossz addig szerintem csak kényelmetlen és idegesítő. Simán szoktam vinni kibontva is, meg hajráf de nem jellemnző amióta már copf is megy, vagyis inkább bun. Meg milyen az hogy ápolatlan? Nőknél is látok olyat megáll az agyam, meg a széthulló babahajas szétfésült az valami extrém KO, kezelhetetlen. Meg szét kenik pacsulikkal ahelyett hogy rendszeresen normális samponnal, balzsammal ápolnák, még akkor is tiszta zsírpacninak tűnik ha nem az.

Meg tisztelem aki bevállalja akár a frufrut is férfiként bár nem sokaknak áll jól. Én is szeretem a rock zenét, de nem az motivál, inkább csak az hogy hosszú hajam legyen, elérjem azt a célt és semmi más nem érdekely kitartó vagyok, és ha hosszú lesz én nyomom tovább ameddig csak elérhet, nem igazán érdekel. Nekem így tetszik, meg mellesleg jól is áll, de ez csak most derült ki.

21F

2018. júl. 6. 12:03
 17/18 anonim válasza:

Ez ilyen elvi kérdés. Miért van hosszú hajuk a nőknek? Puskát tartanak a fejükhöz hogy legyen hosszú hajuk? Meg miért lenne bu@@is vagy lezbis? Rossz gondolkodás ez.

A copf az jóóóó, mert kényelmes és nem zavar. Mellesleg minden fejformához archoz passzol egy férfinak. Nőknél ugyanez van, csak nagyobb az arány.

2018. júl. 6. 12:08
 18/18 anonim válasza:

Lányként írok, szóval csak a kérdés másik feléről tudok nyilatkozni.

Sokáig én is nyaknál hordtam összefogva. Mindenkit is idegesített, kaptam is miatta sok megjegyzést.

Azért hordtam így, mert ez a legkényelmesebb, leggyorsabb megoldás, nem lóg bele semmibe. Illetve sokáig nem tudtam úgy megcsinálni, hogy magasan legyen és jól is álljon. Azóta már megy, szebbnek is érzem magam, mióta így hordom.

Amúgy nem gondolnám, hogy baj lenne a hosszú hajú fiúkkal, nekem kifejezetten bejön. Egyébként vannak, akiknek a lófarok is jól áll, de kiengedve nagyon szépek ^^

aug. 21. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!