Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk lányok! Szerintetek a...

Fiúk lányok! Szerintetek a lófarokban hordott haj igénytelen?

Figyelt kérdés
Sportos típusú lány vagyok, és leginkább így szeretem hordani a hajamat. Próbálgattam már más frizurákat, de akkor úgy érzem csak megjátszom magam, és ez nem igazán én vagyok. Lófarokban viszont imádom hordani, és szeretem is ahogy kinéz, de kaptam már beszólást, hogy csak azért hordom így mert lusta és igénytelen vagyok, ami borzasztóan rosszul esett. :(
2009. dec. 9. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én szeretem lófarogba hordani a hajam de változatosan mikor hogy itt egy pár kép

[link]

[link]

[link]

hogy változatosab legyen hajhabal a megcsinálhatod cizes göndöre az nagyon jól mutat vagy (felfogot a fufrud)két oldalt ki veszel 1 1 tincset meg ilyesmi

vagy fél oldalra fogod [link]

2009. dec. 13. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!