Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)
Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?
Iszonyat szép hajad van! :)
Én nagyon el tudnám képzelni gesztenyebarna színben.
De egyébként ne vasald, mert így tökkkkkéletes. :)
Heló!
Gyönyörű szép hajad van ezt komolyan mondom!!! Ha valami kretén beszól, azt csak azért teszi, mert irigy rád. Nekem ugyanilyen hajam volt, nekem is mindig mindenki beszólogatott - mert gondolom fiúk között még ritkább az ilyen haj.
Ne csinálj vele semmit! A hossza is pont tökéletes.
nagyon gyönyörű:)
ne csinálj vele semmit se:D ez így jó ahogy van:D
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:16
Te fiú vagy, és ilyen hajad volt?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
Huhh, biztos jól nézett ki! Nekem gyengéim a hosszúhajú srácok, hát még ha göndör is:D
ez már miért lenne igénytelen? speciel,nekem is ilyen van, csak feketére festett, eredetileg sötétbarna.
hülyék az osztálytársaid, mikor én voltam kb. 14, mindenki göndörítette a haját, most mindenki egyenesíteni akarja.
szerintem csak irigykednek, az enyémet is irigyli mindenki.
amúgy meg, szerintem az egyenesítés semeddig se tartana, ennyi, és ilyen természetes göndör hajon.
ezt jó tudni, igaz már levágattam :)
viszont gitározni nem tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!