Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hajról? Tényleg igénytelen? (kép)

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim folyton azzal piszkáltak, hogy egyenesítsem ki, mert ez igénytelen. Nem értettem, mitől lenne az, nem büdös, nem töredezett, mosom, ápolom rendszeresen. Mit gondoltok?

[link]

[link]

2011. ápr. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Még nem is láttam ilyen hajat, nagyon tetszik. Egyáltalán nem igénytelen, látszik, hogy ápolod.
2011. ápr. 20. 21:54
 42/56 anonim ***** válasza:

nekem nagyooon teccciiiiiiiiiiik:)

nem értem miért piszkálnak vele...irigyek biztos:)

nagyoooon szép de tényleg...:)

2011. ápr. 20. 22:47
 43/56 anonim ***** válasza:
gyönyörűű:Oén lennék a legboldogabb ha ilyen hajam lenne!!!!
2011. ápr. 20. 22:52
 44/56 anonim ***** válasza:

Nagyon szep hajad van.

Es igen a kepen nem egyseges a szine de irtad h a furdo fenye miatt.

Am meg mernem kockaztatni h az osztalytarsaid olyan kis pitsak akiket mintha valami kinai futoszalagon gyartananak sorra: vasalt fesett haj, csogatya, gagyi mubor dzseki, kis valltaska... Annyira hanyok mar komolyan toluk h az hihetetlen... Hol van az egyedi stilus?! Mind olyan egyforma ha egy ilyen szolna be nekem tuti korberohognem...

Tucatpitsak...

20/L

2011. ápr. 21. 01:56
 45/56 anonim ***** válasza:

Ó, az irigy k.rvák! :DD

Ne is törődj velük, foglalkozzanak magukkal. Biztos vagyok benne, hogy csak irigyek. Vagy ha nem akkor átmosta az agyukat a divat, hogy mindenhol a vasalt hajat istenítik.

Nagyon szép a hajad! Sokan szeretnének ilyet, hidd el.

Nem kell rajta változtatnod.

Ápold, vágasd rendszeresen. Fodrászkellékesben lehet venni jó hajpakolásokat, jó áron. Eladók segítenek választani.

Ellenben ha őszinte akarok lenni nekem a színe nem jön be... Nem hat túl igényesnek. Megértem a helyzeted. Az én hajam eleinte szőke volt aztán az évek alatt fokozatosan sötétedett. Volt, hogy a teteje már világosbarna volt a vége pedig még szőke (hosszú hajam volt).

Tudom, hogy neked természetesen ilyen színű, de ma már olyan kíméletes színezők és festékek is vannak. Vagy valami hennát vagy valamit próbálj ki.

Szerintem sokkal-sokkal szebb lenne ha egységesebb színe lenne.

Bár csalóka, lehet, hogy élőben nem ennyire hangsúlyos az eltérés.

Egyébként nincs ezzel baj. O.társaid komplett idióták. Ha kiegyenesítenéd nem lenne szép! Akkor lenne csak igazán hangsúlyos a színe.

2011. ápr. 21. 05:29
 46/56 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaid csak irigykednek! Gyönyörű hajad van, ha nekem ilyen hajam lehetne... :D
2011. ápr. 21. 08:17
 47/56 anonim ***** válasza:
Elmondanád hány éves vagy?
2011. ápr. 21. 09:01
 48/56 anonim ***** válasza:

nagyon szép hajad van.. nekem is ilyesmi, de azért nem teljesen ilyen. én néha kivasalom de nem mások miatt hanem csak úgy hogy néha legyen másmilyen is, de javarészt így hordom kiengedve-eltűzve., vagy copfban.

mostanában amúgy sok embernek van szép hullámos, göndör haja, csak mindenki kivasalja, a fejre lapul, és zsíros, töredezett..

milyen különleges az ilyen haj! ne vasald.

2011. ápr. 21. 09:30
 49/56 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal. :) gyönyörűszép. mindenki csak kivasalja, lakkozza stb. szerintem ez undorító, mindenkinek egyforma. te egyedi vagy :) ne csinálj semmit vele! megmosni megmoshatod! :D
2011. ápr. 21. 12:01
 50/56 anonim ***** válasza:
tényleg szép a hajad, ne festesd, én se festetem :) csak tönkretenné, de esetleg kipróbálhatnád a barna hajra való sampont, az lehet kiemelné a színét kicsit
2011. ápr. 21. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!