Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
# 139/184 Időpont tegnap 23:02
Linket hozzá, pls :-D
De én már ott meghaltam, hogy stringként akarja ábrázolni, amit majd visszalakít számmá, ami ugyanaz amit el akartunk kerülni...
Lenne egy tippem, hogy ez a jóember az ELTE-IK OAF trágyából indul ki. Pont őszi félévben vagnk. :-)
"De én már ott meghaltam, hogy stringként akarja ábrázolni, amit majd visszalakít számmá, ami ugyanaz amit el akartunk kerülni... "
Valamit alaposan félreértettél. Egy 60 ezer számjegyből álló számot nem fogsz te számmá visszaalakítani...
# 187/188 Időpont ma 00:42
Nagyon ügyesen a kommentem fölé biggyesztettem egy stringet, hogy mely kommentre reagálok. Én már csak ilyen cseles vagyok, biztos én vagyok a hülye, hogy azt hittem egyértelmű...
# 188/188 Időpont ma 00:45
Igen, pont erről beszélek. Ha meg számjegyenként akarod, akkor légyszíves gondolj grafikai számításokra, amiket még így is baromira lassan végzünk...
arról már szó volt hogy a sebesség nagyon viszonylagos.
grafikai számításoknál meg mégis miért akarsz 60 000 számjeggyel dolgozni? kifejthetnéd, hogy mi értelme.
vagy megint olyan példát hozol fel negatív példának ami annyira értelmetlen, hogy már elvi szinten el kell vetni?
" # 187/188 Időpont ma 00:42
Nagyon ügyesen a kommentem fölé biggyesztettem egy stringet, hogy mely kommentre reagálok. Én már csak ilyen cseles vagyok, biztos én vagyok a hülye, hogy azt hittem egyértelmű... "
Ahhoz hogy én itt bohozgassam, egész más hangnemet kellene megütnötök.
Az meg hogy egy lapot nam hajlandó az egyik hátralapozni de a másik tőlem 10 lapnyi viszalapozást vár el, miközben a harmadik az egészet ugy ahogy törölni akarja a negyedig meg oldalanként kap idegrohamot...
Már megbocsássatok, de ti együttműködnétek egy ilyen népséggel? ha igen, hát hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!