Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
# 212/213 Időpont ma 14:30
Nem írtad le, visszaolvastam. Ennyit írtál róla, ez meg a semminél is kevesebb.
Azt a részt is elolvastad amikor olyan kifogásokkal jöttetek, hogy kirúgják a programozót ha így csinálja?
Minek irkáljak olyanoknak akiknek kifogásaik (ellenérveik) vannak, de már csak ilyenek.
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy ez ez nem is egy "hivatalos" szakmai eljárás.
A korábbi példára visszatérve, olyan ez mintha azzal akarna etetni valamelyikőtök, hogy megbírságolhat a munkavédelmis ha a 4000 Ft-os flexet az otthonomban burkolat nélkül használom. Komolytalanok vagytok, s így nem tudlak titeket komolyan venni.
Már az is abszurd, hogy minősíthetetlen hangnemben követelitek, hogy másoljak be ide egy programlistát. netán magyarul írjam le lépésről lépésre mikor ép mit csinál.
Ha nem esett volna le, a hangnemmel van a gond.
# 216/216 Időpont ma 14:48
"Azt a részt is elolvastad amikor olyan kifogásokkal jöttetek, hogy kirúgják a programozót ha így csinálja?"
Egyrészt én ilyennel nem jöttem, szóval ha a hangnem miatt rinyálsz, akkor legalább tanuld meg használni a T/3-at is.
Másrészt igazuk van. Letárolhatom a 0,3-t sztringként de ugyanúgy nem fogok vele számolni tudni, amíg nem alakítom számmá. Amit, ha számmá alakítok, továbbra is pontatlan lesz, a már százszor elmondott okok miatt.
"Minek irkáljak olyanoknak akiknek kifogásaik (ellenérveik) vannak, de már csak ilyenek."
Ettől még igazuk van. A stringből alakított szám ugyanolyan szám, mint ha nem stringből csináltad volna.
"Arról az apróságról nem is beszélve, hogy ez ez nem is egy "hivatalos" szakmai eljárás.
A korábbi példára visszatérve, olyan ez mintha azzal akarna etetni valamelyikőtök, hogy megbírságolhat a munkavédelmis ha a 4000 Ft-os flexet az otthonomban burkolat nélkül használom. Komolytalanok vagytok, s így nem tudlak titeket komolyan venni."
Ez meg rizsa, és mellébeszélés megint.
Az meg, hogy te ezt a hangnemet minősíthetetlennek tartod, szánalmas. Hány éves vagy? Kettő?
# 217/218 Időpont ma 14:49
Nem anyázott senki, és nem követelőzött senki. Jó, hogy nem már térden állva könyörögjünk. Nem találtál fel örökmozgót is véletlenül? Ők szokták ezt csinálni, amikor a valóság meg a fizika rájuk cáfol.
"Egyrészt én ilyennel nem jöttem"
Jó, akkor most leírom: ha valakiről írok, akkor azt róla írom nem másról.
# 220/220 Időpont ma 14:56
Akkor beidézlek még egyszer:
"Azt a részt is elolvastad amikor olyan kifogásokkal jöttetek, hogy kirúgják a programozót ha így csinálja?"
Ezt nekem mondtad, T/2-ben. Tehát én is beletartozom, tehát rólam is mondtad.
Matekkal, infóval, és a magyarral hadilábon állsz. Nem sok lehetőséged marad így a pályaválasztáskor.
(látod, ez volt sértő hangnemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!