Hogyan lehet két változó értékét megcserélni új változó bevezetése nélkül? (rejtvény)
# 230/230 Időpont ma 15:54
Nem kértünk semmilyen fejlesztést. Azt kértük, hogy bizonyítsd be a lehetetlent. Az örökmozgósoktól is mindig csak ennyit kérünk. :-)
Érdekes, hogy te itt pénzért fejlesztenél nekünk, holott egyszer már te magad is leírtad az egyértelműt, hogy nem "értesz annyira" a programozáshoz.
Egyébként, ez volt az első kérés-kérdés:
"Kérlek, mutasd meg,hogyan ábrázolod te az 1/3 értékét 3 byte-on."
Eztán írtál egy olyat, hogy:
"Egy gépen - jobb esetben van operációs rendszer.
1/3 az a 3 jel ascii kódjának megfelelő 24 db vagy 0 vagy 1-es. igy tárolható pl. 3 bájton.
ha van operációs rendszer a gépen akkor képes értelmezni. üres gép azonban semmit se képes értelmezni. még a te megoldásodat se."
Viszont azt, hogy mégis HOGYAN értelmezi szerinted az operációs rendszer a szövegként tárolt számokat, nem sikerült sehogy megmutatnod. Ezen a ponton amúgy sok marhaságot mondtál már, teljesen ignoráns voltál a válaszokkal szemben, és néhol még lekezelően is fogalmaztál. Na EZ az emberek 99%-ának felcseszi az agyát. Az állítólagos "durva követelésem", ami mentes volt bárminemű sértéstől, és a legnagyobb "hibája" a "kéremszépen szépenkérlek" hiánya volt, csak ez után következett.
Szóval a mi stílusunkkal van a baj.. értem.
# 233/234 Időpont ma 15:59
Igen, pont erről van szó. Amiről te beszélsz, olyan nincs. A processzor csak binárisan beszél.
Érdekes, hogy te itt pénzért fejlesztenél nekünk, holott egyszer már te magad is leírtad az egyértelműt, hogy nem "értesz annyira" a programozáshoz.
ez nagyon pongyola megfogalmazás volt.
ennyire annyira...
"A processzor csak binárisan beszél."
ezt mondtam én is hogy ahhoz amit én mondok kell egy operációs rendszer és egy programnyelv. de nem fogtátok fel.
"Kérlek, mutasd meg,hogyan ábrázolod te az 1/3 értékét 3 byte-on."
Viszont azt, hogy mégis HOGYAN értelmezi szerinted az operációs rendszer a szövegként tárolt számokat
a kérdésre válaszoltam a kérdés meg nem az volt amit utána hiányoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!